news-hero
Utánpótlás

Heti mérkőzés összegző 2022. április 2-3.

2022. április 2. szombat

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. osztály

Viadukt SE U17 – DSE Röplabda Akadémia 1:2

Gelencsér Balázs (vezetőedző): Jó hangulatban és megfelelő figyelemmel tudtunk készülni a mérkőzésekre, ezért nagyon bizakodó voltam. Az első szettet nagyon idegesen kezdtük, így a Viadukt gyorsan ellépett mellőlünk. A lányokat próbáltam megnyugtatni, picit talán sikerült is, így a szett végére sikerült ledolgoznunk tetemes hátrányunkat. Zsinórban 11 pontot csináltunk, ami a felzárkózáshoz elegendő volt, de a végére ez sokat kivett a csapatból. Ezzel a viadukt megérdemelten nyerte az első szettet. A 2. és 3. játékrészben már a mi akaratunk dominált a pályán és ebből nem is engedtünk. Tetemes előnnyel zártuk a szetteket. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Komolyan vették a feladatot, fegyelem, figyelem, akarat rendben volt. Gratulálok a játékosaimnak a pályán nyújtott teljesítményhez, illetve az ellenfélnek a helytálláshoz!

Röpsuli Sportegyesület – DSE Röplabda Akadémia 3:0

Gelencsér Balázs (vezetőedző): Egy rövid pihenő után az Ajka volt az ellenfelünk. Éreztük, hogy komoly játékerőt képviselnek, ennek megfelelően kezdtük a meccset. Jó nyitásokkal, támadásokkal és védekezésekkel mutatkoztunk be. A szett végéig mi diktáltuk a tempót, az ellenfél csak követni tudott minket. A hajrában azonban elkövettünk néhány buta hibát, ami a mentális fáradtságunknak volt betudható, amit az ellenfelünk könyörtelenül meg is torolt. Az első szett nem lett a miénk. A 2. és 3. szettekben szépen küzdöttünk, azonban a Röpisuli csapata keményen tartotta magát, sokszor előfordult, hogy kétszer-háromszor is kidolgozott támadás kellett, hogy pontot szerezzünk. Fejben felőrölt minket, elfáradtunk. Ezután már nem tudtuk tartani velük a lépést. Gratulálok a csapatomnak a helytállásért.

Győri DRC Sárga – DSE Röplabda Akadémia 0:3

Gelencsér Balázs (vezetőedző): A két mérkőzésnyi pihenő jót tett a csapatnak, tudtunk picit regenerálódni. Az első pillanattól kezdve mi irányítottuk a meccset. Remek nyitásokkal és támadásokkal uraltuk a játékot, védekezésünkkel pedig tudtára adtuk az ellenfélnek, hogy nyerni akarunk. A játék minden elemében remek teljesítményt nyújtottunk. Gratulálok a csapatomnak, remek játékkal zártuk a napot. Büszke vagyok rájuk.

Helyszín: Kunszigeti Sportcsarnok Kunsziget

DSE Röplabda Akadémia: Szilágyi Ágnes, Szalai Lili, Tóth Emília Hajnalka, Takács Nikolett Éva, Végh Dóra Anna, Plósz Regina Ágnes, Csizmadia Maja, Somogyi Vivien Bernadett, Kovács Dominika. Vezetőedző: Gelencsér Balázs

 

Buzek László U17 fiú OSB II. osztály Középszakasz

DSE Röplabda Akadémia – MAFC-Németh László 3:0

Szabó Péter vezetőedző: Szépen magabiztosan játszottunk, az eredményben megmutatkozott a két csapat közötti különbség! Gratulálok a MAFC csapatának, szépen játszottak.

DSE Röplabda Akadémia – DEAC 2:3

Szabó Péter vezetőedző: Szépen, koncentráltan köztük a mérkőzést, ezáltal két szett előnyhöz jutottunk. Sajnos ezután kicsit kiengedtünk, ami várható is volt. Viszont pozitívumnak mondhatom, hogy felszabadultan, lelkesen, bátran küzdve játszottunk. Kezdik megérteni a srácaim, hogy milyen morált szeretnék látni a pályán! Gratulálok a Debrecen csapatának a győzelemhez!

Helyszín: Dózsa György Általános Iskola Dunaújváros, Köztársaság út 14.

DSE Röplabda Akadémia: Téglás Csaba, Boros Bálint, Farkas Dávid László, Csepcsényi Máté, Lampert Ádám, Pankler Kolin Olivér, Holczer Gábor, Farkas Áron, Dósa Gábor. Vezetőedző: Szabó Péter

 

2022.április 3. vasárnap

 

Buzek László U17 fiú OSB I. osztály Középszakasz

DSE Röplabda Akadémia – Kecskeméti Röplabda KFT 3:0

DSE Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc 3:0

Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok

DSE Röplabda Akadémia: Tóth Kristóf, Perdi Zoltán, Pász Olivér, Gőczi Dániel, Vida Péter Tamás, Makó József Gábor, Szalai Kristóf József, Pintér Barnabás, Béres Mátyás, Kuti Márk László, Tömöri László. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

 

Dunszt Ferenc U13 fiú OMB I. osztály

DSE Röplabda Akadémia – KESI „A” 1:2          

Dolmán Viktor (vezetőedző): Az első második sorom igen megszeppenten játszott, de a harmadik sor a harmadik szettben győzni tudott. Ennek örülök igazán.

DSE Röplabda Akadémia – RÖAK Sárga 0:3

DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE 1:2

Helyszín: Dózsa György Általános Iskola Dunaújváros, Köztársaság út 14.

DSE Röplabda Akadémia: Álland Tamás, Téglás Péter, Takács-Mittág Milán Bence, Ádám Robinzon Teodor, Kara Ádám, Németh Barna, Gyarmati Tóth Martin, Kaszás Ármin, Végső Hunor, Francioso Dominik, Dankó Tamás, Andonov Aleksandar. Vezetőedző: Dolmán Viktor

 

Vissza