news-hero
Utánpótlás

Heti mérkőzés összegző 2022. április 9-10.

2022. április 9. szombat

 

Torma Ágnes U19 női OIB II. osztály

Sugovica SE – DSE Röplabda Akadémia 1:3

SZOESE – DSE Röplabda Akadémia 3:1

Helyszín: Sugovica Sportiskola Sportcsarnok Baja, Szent Antal utca 60.

 

Kotsics Attiláné U15 leány OGYB II. osztály középszakasz

DSE Röplabda Akadémia – VSD „A” 1:3

Gelencsér Balázs vezetőedző: Tudtuk, hogy nem mi vagyunk ennek a fordulónak az esélyesei, de ettől függetlenül szépen tudtunk dolgozni a héten. Úgy voltam vele, ha szettet vagy szetteket tudunk rabolni a hétvégén az már nagyon jó eredmény. A csapat már az első perctől kezdve úgy lépett a pályára, hogy nyerni fogunk. Jó nyitásokkal, védekezéssel, támadások jó előkészítésével és befejezésével nagyon megleptük ellenfelünket. Minden pontért, amit szereztek keményen meg kellett küzdeniük. Akik kilátogattak a Dózsa György Általános iskola tornatermébe azok egy igen színvonalas mérkőzést láthattak, hosszú labdamenetekkel, ragyogó nyitásokkal, támadásokkal mindkét oldalról. Ami a legfontosabb, sikerült szettet rabolnunk, ez bravúros eredmény annak tükrében, hogy mi sereghajtók míg az ellenfél jóval a középmezőnyben várja a folytatást a tabellán.

DSE Röplabda Akadémia – BRSE – kék 0:3

Gelencsér Balázs vezetőedző: A következő mérkőzésünk tán még nehezebb feladatnak ígérkezett, mint az előző. Szerencsére az előző mérkőzésen mutatott formánkat sikerült átmenteni erre a meccsre is. Igencsak sikerült borsot törnünk a békéscsabai csapat orra alá. Bár az eredmény sima győzelmet mutat, nagyon nem volt az. Toma Sándor edző kollégám csapatának minden pontért küzdenie kellett. Összességében nagyon elégedett vagyok a lányok mai napi mérkőzéseivel és az elmúlt hetekben az edzéseken nyújtott teljesítményével. Ha már jobb az ellenfél és legyőz minket, mindig ilyen legyen a vereségünk. Úgy gondolom, hogy a nézők a lelátóról, illetve mindkét csapat játékosai és edzői nagyon jó szájízzel jöttek le a pályáról. Így ki lehet kapni! Gratulálok mindhárom csapatnak a mai napi eredményhez. Jó és értékes forduló volt a mai. Szép volt lányok, szép volt!

DSE Röplabda Akadémia: Tuba Réka Amina, Szalai Lili, Takács Nikolett Éva, Schneider Tamara, Deák Nóra, Kriski Lili Míra, Bakos Anna Krisztina, Somogyi Vivien Bernadett, Bali Lilla Liliána. Vezetőedző: Gelencsér Balázs

Helyszín: Dózsa György Általános Iskola Dunaújváros, Köztársaság út 14.

 

2022. április 10. vasárnap

Tatár Mihály U15 fiú OGYB I. osztály

DSE Röplabda Akadémia – Széchenyi Győr 3:0

Szabó Péter vezetőedző: Egy-két hullámvölgyet leszámítva a meccs elejétől a végéig koncentráltan játszottunk. Gratulálok a fiúknak!

DSE Röplabda Akadémia – Vegyész RC Kazincbarcika 3:2

Szabó Péter vezetőedző: 2:0 után egyszerűen kiengedünk. Saját hibáinkból nem tanulva ismét magunkat húztuk az ellenfelet. Az 5. szettben visszatért a győzni akarás mindenkibe, ami előtte hirtelen elszállt. Ettől függetlenül gratulálok a VRCK csapatának a küzdéshez, és persze a srácoknak is a győzelmünkhöz!

DSE Röplabda Akadémia: Téglás Péter, Farkas Dávid László, Csepcsényi Máté, Budai Tamás Szebasztián, Farkas Áron, Dósa Gábor, Kaiser Roland. Vezetőedző: Szabó Péter

Helyszín: Dózsa György Általános Iskola Dunaújváros, Köztársaság út 14.

 

 

Vissza