news-hero
Felnőtt

Hétvégi összegző

Hétvégi összegző

2020. 02. 26. szombat

A DSE U21-es csapata ezúttal Pécsen, a PTE PEAC vendégeként lépett pályára. Az újvárosiak nagyszerű játékkal győztek 3:1 arányban. Csupán a második felvonásban került homokszem a gépezetbe, míg a másik három szettet nagy pontkülönbséggel nyerték Juhász Barnabásék.

Eredmény:

PTE PEAC – DSE Röplabda Akadémia 1:3 (18:25, 18:25, 25:15. 19:25)

DSE Röplabda Akadémia: Juhász Barnabás, Béres Mátyás, Pintér Barnabás, Vida Péter Tamás, Laczi Dominik, Tajti Olivér, Tóth Kristóf, Winter László Zétény, Sümegi Kristóf András (liberó). Vezetőedző: Kövessy Balázs

Fiaink jelenleg csoportjuk második helyén állnak.

Az U13-as leány csapatunk Kalocsán szerepelt.

Az előző fordulókban már játszottunk a Budaörs és a Kalocsa csapatával, így a bajnoki eredménybe csak az MTK elleni mérkőzés számított bele. Ráadásul ezzel a találkozóval kezdődött a verseny. A lányok hozták a kötelezőt, és 3-0-ra megnyerték a mérkőzést.

DSE Röplabda Akadémia – MTK 3-0 (25-21, 25-23, 25-15)

Ezután következett a Budaörs elleni mérkőzés, akiktől az első meccsen kikaptunk. Sajnos ez lett ismét az eredmény. Nagyon beleragadtunk a kezdésbe. 8 pontos előnyt adtunk, amit nem tudtunk ledolgozni. A második szett sajnos simán elment. Így hiába nyertük meg jó játékkal a 3. szettet, vereség lett a vége.

Budaörs DSE Röplabda Akadémia 2-1 (25-20, 25-18, 11-25).

Az utolsó mérkőzésen a helyi Kalocsa ellen rettenetes volt a kezdés. Az első szettet 10-re elvesztettük. Ezután következett a torna egyik legizgalmasabb szettje, melyben 30-28-ra győzött a második sor, így megmaradt az esély a győzelemre. Ezzel a lányok élni tudtak, megnyerték a harmadik szettet, és ezzel a mérkőzést, így a tornán megszereztük az ezüstérmet.

DSE Röplabda Akadémia – Kalocsa 2-1 (10-25, 30-28, 25-22).

Johan József edző értékelése: Egy hullámvasúton ültem a három mérkőzés alatt. Sajnos most már meg kell szoknom, hogy döbbenetes különbségek vannak a játékban. Mindez előfordul egy szetten belül is, illetve egyik szettről a másikra. A Budaörs csapatától másodszor kaptunk ki úgy, hogy a harmadik szett játéka alapján simán nyernünk kellett volna a mérkőzést. A Kalocsa ellen úgy kezdtünk (10-25), hogy nem tudtam mit mondani. Nem hittem a szememnek. Aztán a harmadik játszmában megfordult minden és simán nyertünk. Ezt nem is tükrözi az eredmény, mert 25-22 lett, már sokkal előbb be kellett volna fejeznünk. A közeljövőben azon kell dolgoznunk, hogy próbáljuk meg elkerülni ezeket a rettenetes ingadozásokat. A csapat sokkal többet tud annál, mint amilyen teljesítményt ezen a versenyen nyújtottunk. A torna legjobb játékosa nem lett hirdetve, de a következő játékosok közül választottam volna: Palotás Amanda, vagy Jákovics Miranda.

Eredmények:

MTK Budapest – DSE Röplabda Akadémia 3:0

Budaörsi DSE „A” – DSE Röplabda Akadémia 2:1

TFSE-Kalocsa – DSE Röplabda Akadémia 1:2

DSE Röplabda Akadémia: Csicskovics Léna, Jákovics Miranda, Grabecz Vivien Noémi, Herceg Antónia, Görbe Noémi Eszter, Peredi Nóra, Pádár Lili Zoé, Palotás Amanda, Skanda Vanda Szamanta, Horváth Zsanna Zsófia. Vezetőedző: Johan József

A lányok összesítésben jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán.

2022. 02. 27. vasárnap

Az U17-es leány csapatunk Nemesvámoson szerepelt.

Szalayné Sebők Éva U17 III. o. NYUGAT Felsőház `B`

A Gelencsér Balázs által irányított csapatunk két mérkőzést játszott, melyeken sajnos mindkétszer vereséget szenvedtek.

Eredmények:

Szent Benedek RA kék – DSE Röplabda Akadémia 3:0

Veszprém Volley – DSE Röplabda Akadémia 3:0

DSE Röplabda Akadémia: Szilágyi Ágnes, Szalai Lili, Tóth Emília Hajnalka, Takács Nikolett Éva, Végh Dóra Anna, Plósz Regina Ágnes, Somogyi Vivien Bernadett, Takács Regina Anna, Gurics Anna. Vezetőedző: Gelencsér Balázs

Lányaink csoportjukban jelenleg a harmadik helyen állnak.

Az U17-es I-es fiú gárda Budapesten remekelt!

A Buzek László U17 OSB I. oszt. Középszakaszának újabb fordulójában a DSE Röplabda Akadémia U17-es fiai három meccsükből szett veszteség nélkül hármat nyertek, ezzel továbbra is vezetik csoportjukat!

Eredmények:

Vegyész RC Kazincbarcika – DSE Röplabda Akadémia 0:3

MÁV Előre Akadémia – DSE Röplabda Akadémia 0:3

Pénzügyőr SE – DSE Röplabda Akadémia 0:3

Kövessy Balázs vezetőedző: Három forduló után vezetjük a középszakaszt. Azt gondolom, ha az utolsó mérkőzések eredményeit nézzük nem találunk közötte kivetni valót. A srácok rengeteget dolgoznak a fizikális, a technikai és a csapat taktikai részek finomításával. Igaz voltak még apró hibák, de messze van még a bajnokság vége, így lehet rajtuk dolgozni. A következő fordulóban Kaposvárra utazunk, ahol a Kaposvár és a Kecskemét csapataival játszunk szuper jó mérkőzéseket.

DSE Röplabda Akadémia: Tóth Kristóf, Peredi Zoltán, Pász Olivér, Horváth Álmos, Göczi Dániel, Makó József Gábor, Vida Péter Tamás, Szalai Kristóf József, Pintér Barnabás, Béres Mátyás, Kuti Márk László, Tömöri László. Vezetőedző: Kövessy Balázs

A fiúk vezetik bajnokságukat!

Férfi Extraliga

Vasárnap délután 17 órától a DKSE férfi röplabda csapata a Kistext gárdáját fogadta az Extraliga alapszakaszának 13. fordulójában. A mérkőzést az esélyesebb Kistext nyerte, akiknél a két brazil légiós kiemelkedően játszott.

DKSE – Kistext SE 1:3 (25:21, 17:25, 17:25, 13:25)

Tomanóczy Tibor vezetőedző: Az első szettben jól játszottunk, majd a második játék közepéig partiban voltunk, ezt követően azonban nagyon feljavult a Kistext csapatában a két brazil légiós. Nyitásaikkal nem tudtunk mit kezdeni, nagyon keményen nyitottak, míg mi sajnos ezekben az állásokban beragadtunk. Ők ezzel pluszt tudtak adni csapatuknak. A mezőnyben partiban voltunk, de a két rutinos játékosukkal nem bírtunk.

 DKSE – Kistext SE 1:3 (25:21, 17:25, 17:25, 13:25)

Vezették: Mezőffy Zsolt Tibor és Barabás Barna Ádám, vonalbírók Mezőffy Emília Anna és Szalai Pálma

DKSE: Farkas László, Pavliuk Vladyslav, Kisházi Valentin, Laczi Dominik, Gutierrez Dufour Mauricio, Hatvany Zsolt, Sümegi Kristóf András (liberó). Cserék: Juhász Barnabás, Winter László Zétény, Kecskeméti Bálint, Tajti Olivér, Szabó Péter (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

Kistext: Szabó Márton Károly, Török Roland, Bokor Gábor, De Bairros Rafael, Gönczi Imre, Reffatti Da Costa Willian, Bán Viktor Erik (liberó). Cserék: Kocsondi Dávid Csaba, Óhidi Richárd, Makarov Ilia, Kalmár Ákos, Lassu Ádám (liberó) Vezetőedző: Bunda Olivér

Vissza