news-hero
Utánpótlás

Hibátlan napot zártak az ifik!

A DSE Röplabda Akadémia U19-es csapata hazai pályán remek teljesítménnyel, mindhárom meccsét 3-0-ra megnyerve zárta a napot.

Az U19-es férfi bajnokság újabb körét ezúttal Dunaújvárosban rendezték. Mai ellenfeleink a MÁV Előre Röplabda Akadémia, a Szolnoki Sportcentrum és a DÁG KSE csapatai voltak. Az első körben a megyei találkozón a MÁV Előre volt az ellenfél, akiket könnyed játékkal győztek le fiataljaink (3-0). A második összecsapáson a Szolnok legyőzése sem okozott gondot, akiket szintén három játszmában gyűrtek le Ambrus Bencéék. A nap záró találkozóját a DÁG ellen játszotta csapatunk, mely derbi szintén 3-0-val zárult, ami azt jelenti, hogy U19-es csapatunk a mai napon még szettet sem vesztett, összességében ráadásul továbbra is magabiztosan vezeti csoportját.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3-0 (25-15, 25-16, 25-19)

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki Sportcentrum 3-0 (25-12, 25-12, 25-16)

DSE Röplabda Akadémia – DÁG KSE 3-0 (25-12, 25-14, 25-20)

 A DSE Röplabda Akadémia csapata: Ambrus Bence, Dulcz Bende Levente, Balázs Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Quintz Tamás, Juhász Barnabás, Majoros Balázs, Iván Gergő, Winter László Zétény, Kecskeméti Bálint Olivér, Tamási Dávid Marcell, Sümegi Kristóf András (liberó). Vezetőedző: Szabó Gábor

Vissza