news-hero
Utánpótlás

Hibátlan serdülők!

Három meccséből hármat megnyert, ráadásul szettet sem vesztett a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata. 

A Szolnok, a Kazincbarcika és a Miskolc csapatát látta vendégül a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi Országos Serdülő bajnokságában. A Bartal Gergely által irányított fiataljaink mindhárom meccsüket magabiztosan megnyerve álltak a tabella élére.

Bartal Gergely vezetőedző: Először is gratulálok a srácoknak! Nem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, sérülések rehabilitációja, illetve betegségek miatt. Ez a Szolnok elleni első szettben érződött is. Ahogy egyre jobban játékba lendültünk ki is alakult a különbség, a kevesebb ki nem kényszerített hiba miatt a magunk javára fordítottuk meccset. A Kazincbarcika ellen külön öröm volt, hogy mindenki élt a kapott lehetőséggel. A Miskolc elleni győzelem azt jelentette, hogy serdülő csapatunk hibátlan napot zárt. Jár a gratuláció a csapatnak! Ellenfeleinket nem becsültük le és mindenki odatette magát. Örülünk ennek a napnak. Tettünk egy lépést abba az irányba, amit kitűztünk, vagyis az OSB 6-os döntője felé. Örülök, hogy mindenkinek tudtam lehetőséget adni. Várjuk a Március 21-i kazincbarcikai forduló meccseit, addig is készülünk tovább.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki Sportcentrum 3-0 (25-21, 25-15, 25-22)

DSE Röplabda Akadémia – VRCK 3-0 (25-10, 25-15, 25-11)

DSE Röplabda Akadémia – MEAFC-Miskolc 3-0 (25-6, 25-11, 25-14)

DSE Röplabda Akadémia csapata:

burst

Lombos Gábor, Vicsik Szabolcs, Dulcz Bende Levente, Tamási Dávid Marcell, Kecskeméti Bálint Olivér, Winter László Zétény, Herceg Kristóf, Quintz Tamás, Béres Mátyás, Sümegi Kristóf András, Kuti Márk László. Vezetőedző: Bartal Gergely

Vissza