news-hero
Utánpótlás

Hibátlan teljesítmény!

A DSE Röplabda Akadémia U17-es 2-es csapata csoportgyőztesként, nagy fölénnyel zárta csoportkörét.

A DSE Röplabda Akadémia U17-es 2-es csapata ezúttal Bonyhádon szerepelt a legújabb csoportkörben, ahol a Petőfi SC Bonyhád és a TFSE Neumann ellen léptek pályára. A fiúk nem bíztak semmit a véletlenre, hiszen már az első meccsen, a hazaiak ellen bizonyították tudásukat. A Kövessy Balázs által irányított fiatalok nagyszerűen kezdtek, és bár a második szettben egy kicsit könnyelműbbek voltak, a végén simán győztek (25-5, 26-24, 25-17). A folytatás ennél egyszerűbb volt, mivel a TFSE nem tudta kiállítani csapatát, ezért a szabályok alapján azt az ütközetet a mieinknek írták jóvá 3-0-al. A fiúk így csoportjukat megnyerve térhettek haza.

Kövessy Balázs edző: Mivel a TFSE nem jelent meg a fordulón, így a Bonyhád csapatával játszottunk egy mérkőzést, amit fölényesen nyert a DSE Röplabda Akadémia serdülő csapata. Szerencsére tudtam minden játékosnak játéklehetőséget adni, és gyakorolni is tudtuk a különböző játékelemeket.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – 2 Petőfi SC Bonyhád 3-0 (25-5, 26-24, 25-17)

DSE Röplabda Akadémia – 2 – TFSE Neumann 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)

DSE Röplabda Akadémia – 2 csapata: Szilágyi András, Bekker Kristóf Attila, Tasnádi Kristóf, Juhász Barnabás, Herceg Kristóf, Lombos Gábor, Váradi Jusztin Benjámin, Béres Mátyás, Mező Bence, Simon Richard. Vezetőedző: Kövessy Balázs

Vissza