news-hero
Felnőtt

Idegenben kezd a Dunaferr

A MAFC-BME otthonában kezdi meg szereplését az NBI férfi bajnokság Extraliga alapszakaszában együttesünk.

Kezdődnek az izgalmak a férfi röplabdázóknál, hiszen holnap, szeptember 18-án két mérkőzéssel – köztük a MAFC-BME – Dunaferr meccsel – kezdetét veszi a bajnokság. Mint ismeretes, a mieink a legjobbak között, vagyis az Extraligában szerepelnek az idei kiírásban, így ennek megfelelően építette és készítette fel csapatát Tomanóczy Tibor vezetőedző és stábja. A nyár folyamán voltak távozók, de a gárda gerince, köztük a röplabdasport ikonja, Mészáros Dömötör is Dunaújvárosban maradt, így rájuk lehetett építeni. Négyen érkeztek hozzánk Boa Szabolcs, Bohnicsek Szilveszter, Cranston Blain Duncan (Kanada) és Garrett Ethan William (ausztrál) személyében, akik biztosan erősítést jelentenek. A Dunaferr a felkészülés folyamán több felkészülési mérkőzést is játszott, melyeken még mindenkit ki lehetett próbálni, meg lehetett találni a legütőképesebb kezdő csapatot. Most azonban már kezdődik a pontvadászat, ráadásul a bombaerős MAFC-BME ellen. A találkozóra Budapesten, a Folyondár utcai Vasas pályán kerül sor, így a mieinknek idegenben kell bizonyítaniuk.

A nyitó forduló szeptember 18-i párosításai:

18.00 FINO Kaposvár – DEAC SNK Kft

19.30 MAFC-BME – Dunaferr SE

A Dunaferr SE Extraligában szereplő csapatának névsora: Juhász Barnabás, Tajti Olivér, Majoros Balázs, Tomanóczy Bálint, Boa Szabolcs, Ambrus Bence, Laczi Dominik, Bálint Balázs, Kecskeméti Bálint, Sümegi Kristóf, Tamási Dávid, Gebhardt Áron, Hatvany Zsolt, Mészáros Dömötör, Cranston Blain Duncan, Garrett Ethan William, Bohnicsek Szilveszter.

A szakmai stáb tagjai: Tomanóczy Tibor vezetőedző, Szabó Gábor edző, Horváth Tibor erőnléti edző, Kövessy Balázs statisztikus, Malácsik Jenő masszőr

Hajrá Dunaferr!

Vissza