news-hero
Utánpótlás

Ismét aranyérmet szereztek a lányok!

2022.12.18.-án folytatódott az Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság / Leány U13 III. osztály Közép csoportjában az U 13-as Lányaink számára a bajnokság a 4. fordulóval.

A mérkőzések Dunaújvárosban, a Rudas Iskolában zajlottak.

A résztvevő csapatok: DSE Röplabda Akadémia, Belvárárosi Röpi Suli, és a Sülysápi Sport Egyesület voltak.

Sajnos most ért el bennünket a betegség, hárman sem tudtak jönni a versenyre, így pont 8 játékossal tudtunk kiállni, azaz a cseréken nem kellett sokat gondolkoznom. Természetesen mindenki kapott játék lehetőséget.

Az első mérkőzésen lányaink a Belvárosi csapattal mérkőztek.

Kicsit nehezen melegedtek játékba, de 3-0-ra (25-16, 27-25, 25-6) hozták a lányok a meccset.

DSE Röplabda Akadémia – Belvárosi Röpisuli 3-0 (25-16, 27-25, 25-6)

A második meccsen a Belvárosi- Sülysáp 2-1.

Ezután következett a második mérkőzésünk a Sülysáp ellen. Az ellenfél edzője felcserélte a sorokat, így a második sorunk nehéz helyzetbe került, el is veszítették a szettet, de végül simán meglett a meccs.

DSE Röplabda Akadémia – Sülysáp 2-1 (25-12, 14-25, 25-17).

Johan József vezetőedző: Elég könnyű értékelni ezt a szezont. 4 forduló, 8 mérkőzés, 8 győzelem. Úgy indultam neki a szezonnak, hogy még nem voltam ilyen nehéz helyzetben. Három játékos maradt a régi csapatból, 11 újat kellett beépítenem. De ez a folyamat nagyon gördülékenyen, gyorsan ment. A lányok nagyon gyorsan fejlődtek. Gyorsan kialakult egy jó közösség. Nagyon jó az edzésre járás, szorgalmasak, jól fejlődnek. Nagyon elégedett vagyok az eddigi teljesítménnyel, remélem, hogy januártól legalább így folytatjuk.

A csapat tagjai: Pádár Lili, Görbe Noémi, Grabecz Vivien, Simon Emília, Pék Léna, Galambos Szonja, Berkes Emma, Sörös Hanna.

A torna legjobb játékosa: Görbe Noémi lett.

 

Vissza