news-hero
Felnőtt

Ismét élre állt a DSE U21

A röplabda NBII Közép csoportjában a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata ezúttal Szegedről hozta haza a bajnoki pontokat.

A találkozó esélyesként lépett pályára Szegeden, az utolsó helyen álló DAFC otthonában a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata. A fiúk nem bíztak semmit a véletlenre, és alaposan elverték a házigazdákat.

Az első szettben tudtukra adták Csizmadia Tamásék a szegedieknek, hogy ma is ők a jobbak, a sokkal jobbak. Nem is engedélyeztek sok, mindössze hat pontot a DAFC-nak a mieink (6-25). A negyedórás első játék után a másodikat még gyorsabban lezárta Szabó Gábor együttese, hiszen alig 11 perc alatt könnyed játékkal hozták ezt a felvonást 25-5-re. A harmadik szettben sem volt kérdéses, hogy melyik csapat a jobb, hiszen ezt is a mieink nyerték legalább annyira simán, mint a többit, hiszen mindössze 13 perc kellett a sikerhez (7-25). Összességében elmondható, hogy a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata a hiányzók ellenére is sima győzelmet aratott. A fiúk ezzel a sikerrel ismét az NBII-es tabella élére álltak úgy, hogy a második helyezett Pénzügyőrrel szemben az előnyük 3 pont. A mieink legközelebb január 20-án a PTE-PEAC ellen lépnek pályára Pécsen.

DAFC Szeged – DSE Röplabda Akadémia U21 0-3 (6-25, 5-25, 7-25)

Vezették: Baracsi János és Dunszt Ferenc

DAFC Szeged: Szabó B. Sándor, Hargitai Ferenc, Balogh Miklós, Rappai Attila, Klonka József, Aradi Zoltán.

DSE Röplabda Akadémia U21: Balázs Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Csizmadia Tamás Martin, Majoros Balázs, Tajti Olivér, Mihucz Csaba, Móró Ákos. Vezetőedző: Szabó Gábor

 

Vissza