news-hero
Utánpótlás

Jó tanulópénz volt

Március első napján léptek pályára a DSE Röplabda Akadémia U13-as fiai Szolnokon.

A csoportmérkőzések alatt az eddig veretlen házigazdával, illetve a Kecskemét „A” csapatával találkoztak (később ez a két csapat harcolt a döntőben). Az első mérkőzésen a Kecskemét ellen 3:0 -ás vereséget szenvedtek a minik, míg a második összecsapáson szettet tudtak rabolni a házigazdától. A következő ellenfél a Fehérvár volt, ahol a mieinknek nem nagyon ízlett az ellenfél játéka. Ennek megfelelően szoros szettekben ugyan, de alul maradtak. A folytatásban a PSE következett. Itt igazán magabiztosan játszottak Farkas Áronék. A taktikát betartva ennek meg is lett a gyümölcse, ugyanis megnyerték az első szettet. A második etapban sor csere után sajnos nem tudtuk felvenni a ritmust, és kikaptunk. Következett a mindent eldöntő 3-ik szett, ahol fej fej mellett haladtak a csapatok, végül azonban a PSE örülhetett.

Dolmán Viktor edző: A csapattal teljesen új felállást kezdtünk el gyakorolni pár hete, amiből láttam a pályán visszaköszönni dolgokat, és ez pozitívum. De amíg az edzés látogatás számával problémák lesznek, illetve az edzés munkához való hozzá állással is, addig igen nehezen tudunk fejlődni és tovább lépni, hiszen ez az első osztály, itt bizony a hibákat kőkeményen megtorolják az ellenfelek. Annak külön örülök, hogy új játékost is sikerült pályára küldeni Budai Tamás személyében, aki igen eredményesen helyt tudott állni. Továbbá a fiúkat dicséret illeti, hiszen akik minden edzésen részt vesznek, igyekeznek mindent megtenni a csapatért, azok munkájának gyümölcse meglesz a jövőben.

A DSE Röplabda Akadémia U13-as csapatának tagjai: Téglás Péter, Gyarmati-Tóth- Martin, Budai Tamás Sebasztian, Csóka Bálint, Nagy Dominik, Farkas Áron, Csepcsényi Máté, Lampert Ádám, Gerháth Zalán Csaba, Tasnádi Viktor, Telek Kevin Milán.

A csapat legjobbja: Csepcsényi Máté

Vissza