news-hero
Felnőtt

Kecskemétre látogat a Dunaferr

A röplabda első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a Dunaferr SE csapata szerdán este 18 órakor Kecskemétről próbál szettet csenni.

Szeretném azt mondani a Kecskemét-Dunaferr röplabda bajnoki találkozó előtt, hogy rangadó lesz a javából, ez azonban a mosatni szezonra sajnos nem igaz. Ennek számos oka van, többek között az, hogy a vendéglátók kiváló, felnőtt válogatott, rutinos játékosokkal rendelkeznek a mi korosztályos válogatottjainkkal szemben, viszont ennél sokkal nyomósabb ok a csapatok idei teljesítménye. A bajnokság eddigi szakaszában ugyanis hat győzelmet és egy vereséget elkönyvelve a Kecskemét kiváló teljesítménnyel a tabella második helyén áll – csak a listavezető Kaposvár tudta őket legyőzni -, míg a mieink ennek pont az ellenkezőjét érték el hat vereséggel és egy győzelemmel, akik jelenleg az ötödikek. Így a soron következő mérkőzésnek is egyértelmű esélyesei Dávid Zoltán tanítványai, akik ebben az idényben már legyőzték a Dunaferrt 3-0 arányban. Nagyon valószínű. hogy most is az a céljuk, hogy szett veszteség nélkül hozzák le a meccset.

                                

Ezt szeretnék megakadályozni a Dunaferr fiataljai, akik az elmúlt fordulóban 2-0-s vezetés után kaptak ki a Debrecentől úgy, hogy meg volt a lehetőségük a győzelemre, de azzal nem tudtak élni. Ahhoz azonban, hogy legyen esély akár egy szettet is megnyerniük mindenkinek a maximumát kell hoznia, és el kerülni a fiatalságra jellemző hullámzó teljesítményt is. Az azonban bravúrnak számítana, ha a szerdán este 18 órakor kezdődő találkozóról ponttal térne haza fiatal együttesünk, de mi bízunk abban, hogy összeszedett játékkal meglephetik Pesti Marcellékat.

Vissza