news-hero
Utánpótlás

Két meccs, két győzelem

Az Őryné Mező Nóra U 13 Országos Mini Bajnokság/ Leány U 13 III. osztály Közép Felsőházának a mérkőzései folytatódtak a második fordulóval, Kecskeméten.

A hétvégi  fordulót ezúttal a Kecskeméti Kocsis Pál Szakközépiskolában rendezték, ahol a házigazda és a MAFC volt az ellenfelünk.

Az első mérkőzésen a hazai, kecskeméti csapattal mérkőztek lányaink. Az előző években sokszor találkoztunk a kecskeméti csapattal, általában nem mi nyertünk. Ez most megfordult! Nagyon izgalmas, kiélezett meccsen sikerült begyűjteni a két pontot.

DSE Röplabda Akadémia – Kesi B 2-1 (25-23, 19-25, 25-11)

DSE Röplabda Akadémia – Kesi B 3-0 (25-00, 25-00, 25-00)

A második mérkőzés érdekesen alakult, mert a MAFC csapata 7 játékossal érkezett, azaz a versenykiírás értelmében 3-0 (75-0) ide.

 

A mérkőzést azonban sportszerűen lejátszottuk, és 2-1-re megnyertük. Így újabb két győzelmet tudtunk aratni a felsőházban, amivel nagy lépést tettünk a végső, hat csapatos országos döntő felé.

Johan József vezetőedző értékelése: Elég nehezen alakult a heti edzés munka, ezért én is bizonytalan voltam egy kicsit, hogy mit várhatok a lányoktól, de szerencsére szépen felnőttek a feladathoz. Folyamatosan tudták csökkenteni a hibákat, így meglettek a mérkőzések, ezzel egy újabb komoly lépést tettünk az országos döntő felé. Most egy hónapunk van a következő fordulóig, melyre nagy erővel készülünk!!

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Pádár Lili, Simon Emília, Grabecz Vivien, Sztrehovszki Panna, Győri Nóra, Pék Léna, Galambos Szonja, Sörös Hanna, Berkes Emma. Vzetőedző: Johan József

 

Vissza