news-hero
Utánpótlás

Két meccsel indítottak a lányok

A DSE Akadémia U19-es lány csapata, a Torma Ágnes U19 OIB II. osztályában a Nyugat „C” csoport tagjaként kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki idényt.

Fennállásunk óta először indulunk ebben a korosztályban. Az első körre hazai pályán, a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében került sor.

Nagyon fiatal csapattal vágunk bele a szezonba. Az elvárás, hogy mindenki megfelelő játéklehetőséget kapjon, illetve az U17-es korú játékosok a saját korosztályos bajnokságán kívül az „idősebb” korosztályban edződjenek.

Szabó Gábor vezetőedző: A hétvégi két mérkőzésen nagyon jól látszott, hogy miben vagyunk lemaradva a többiektől és miben kell javulni. Sok munka áll még előttünk, de ha mindenki megfelelő hozzáállással és figyelemmel teszi a dolgát, közelebb kerülhetünk a többi csapathoz.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – Közgáz ifi `A` 0-3

DSE Röplabda Akadémia – Vasas SC B 0-3

Csapatunk tagjai: Szilágyi Ágnes, Kovács Dominika, Kiszl Viktória, Pász Rebeka, Kaiser Dalma, Kulics Petra, Plósz Regina, Deményi Petra, Csizmadia Maja, Novák Melitta, Gurics Anna, Takács Regina. Edzők: Szabó Gábor, Dolmán Viktor

Vissza