news-hero
Utánpótlás

Kotsis Attiláné OGYB Lány, 3. forduló

U 15-ös lány csapatunk az OGYB 3. fordulójában, Budaörsön lépett pályára.

Lányaink a Pénzügyőr, és az Emericus csapataival játszottak. A Pénzügyőr elleni első mérkőzésen gyakorlatilag hiba nélkül, koncentráltan játszott a csapat, így 25-3, 25-7, 25-16-os szettekkel 3-0 lett az eredmény. Ezt követően pihenés nélkül következett az Emericus elleni mérkőzés. Az ellenfél idősebb játékosokból állt, akik jóval magasabbak voltak, komoly ütőerőt képviseltek. Ez az első játszmában meglepte a lányainkat, de utána már felnőttek a feladathoz, és tisztes helytállás lett a vége. (9-25, 19-25, 17-25, azaz 0-3)

Johan József edző: Sajnos a második meccsre egy kicsit elfáradtunk, valamint meglepett bennünket a szintkülönbség. Sokat romlott a nyitásunk sikeressége, nehezen tudtunk mit kezdeni az ellenfél támadó játékával. A második szettre nagyon összeszedték magukat a lányok, onnan már mezőnyben méltó ellenfelek voltunk, amivel én nagyon elégedett voltam. A mai napon kiemelném Simon Réka, Váradi Arabella és Kaiser Dalma játékát.

A résztvevő játékosok: Simon Réka, Dolmány Dorina, Illés Alexandra, Kaiser Dalma, Pász Rebeka, Tomanóczy Eszter, Uitz Nóra, Váradi Arabella, Pallai Petra

Vissza