news-hero
Felnőtt

Laczi Dominik: A legjobbat fogom kihozni magamból

A Dunaferr SE fiatal játékosa az tavalyi szezonban többször bizonyította tehetségét, de az idei szezon a jövőre nézve vízválasztó lehet számára.

Laczi Dominiknek egyedi stílusa van. De nem csupán a pályán, hanem az életben, vagy az öltözködésében is. Ez azonban olyan, mely az egyéniségéhez illik. Ez pedig jó, mely csakis előre viheti egy fiatalember életét céljainak elérése érdekében. Neki bizonyosan nem jött jól a koronavírus miatti leállás, hiszen csapataiban éppen kiváló formában játszott, így a győzelmekhez sokat hozzá tudott tenni.

– Számomra nagyon nehéz volt a mögöttünk hagyott időszak. Nem csupán amiatt, hogy a bajnokságok véget értek, hanem amiatt is, hogy mivel én egy kicsi faluban élek, így ott az egyéni edzéseket nem volt könnyű elvégezni. Azt azonban, amit megtehettem, otthon meg is tettem, így bízom abban, hogy az alapozásra készen állva érkeztem vissza. Az erőre, a kitartásra, a szorgalomra nagy szükségünk lesz az Extraligában, hiszen nagyszerű ellenfelek ellen játsszunk majd. Még a felkészülés elejénél járunk, de egyre fáradtabbnak érzem magam. Az edzések, melyeket jelenleg Mészáros Dömötör vezet nagyon jók, így bízom abban, hogy az erőnlétem hamarosan visszaáll a tavalyi szintre, hogy fokozatosan majd még jobb legyen. Nagyon motivált vagyok, tudom, hogy nehéz feladat vár ránk, de abban mindenki biztos lehet, hogy a legjobbat fogom kihozni magamból. Meccsről meccsre egyre jobb akarok lenni. A cél pedig az, hogy megnyerjünk minden meccset, és a bajnokságot.

Vissza