news-hero
Utánpótlás

Látható a fejlődés

Szombathelyre látogattunk, és mivel 10 órakor játszottuk az első mérkőzést a házigazdákkal, meglehetősen korán kellett indulni. Sajnos a hétközi edzőmérkőzésünkön a feladónk ujja megsérült, ezért nem tudott velünk tartani, emiatt egy kicsit felforgatott csapattal vágtunk neki a tornának.

A Haladás elleni első mérkőzésen az ellenfél rutinjával és nyitásaival nem tudtunk mit kezdeni, viszont a harmadik szettben már akadtak szép momentumok. Sajnos a vége 3-0 az ellenfelünk javára.

A második mérkőzésen Sülysáp csapatával játszottunk. Az előző mérkőzésen Csizmadia Maja lába megsérült, emiatt különböző variációkat próbáltunk ki pótlására. A harmadik szettre állt össze a csapat, de sajnos nem tudtuk megnyerni azt, a vége 0-3 lett.

Szabó Gábor vezetőedző: Az első tornához képest sokkal jobban nyitottunk, sajnos a nyitásfogadásunk még nem az igazi. Örülök neki, hogy mindenki tudott játszani, viszont annak nem, hogy két sérülés is hátráltatta a csapatot.

Eredmények:

Szombathelyi Haladás – DSE Röplabda Akadémia 3:0

DSE Röplabda Akadémia – Sülysáp 0:3

Játékosok: Novák Melitta, Pász Rebeka, Plósz Regina, Csizmadia Maja, Kiszl Viktória, Kulics Petra, Kovács Dominika, Gurics Anna, Végh Dóra.

Edző: Szabó Gábor

Vissza