news-hero
Utánpótlás

Liszi Ferencre emlékeztünk

Az eddigi Liszi Ferenc Emléktornák közül ez volt a DSE Röplabda Akadémia számára a legsikeresebb!

2022.09.18- án vasárnap került megrendezésre a 2022-es Liszi Ferenc emléktorna. Erről kérdeztük Dolmán Viktort, a torna szervezőjét és az U13-as fiú csapat vezető edzőjét:

– Az eddigi emléktornák közül ez volt a legsikeresebb, hiszen két csapattal tudtunk nevezni. Az „A” jelű gárda egy vereséggel és három győzelemmel második helyen tudott végezni, ami fantasztikus eredmény. A „B” jelű csapatnál volt hiány érzetem, ők a hatodik helyen végeztek. Az ő „mentségük” azonban, hogy ők nem olyan régen kezdték el a röplabda sportot, és volt közöttük U11- es korosztályból feljátszó gyermek is.

Összességében azt gondolom, készen állunk a kezdődő bajnokságra. A célunk bent maradni az első osztályban, stabil közép csapatként bejutni majd az országos döntőbe, de ez egyáltalán nem lesz egyszerű, hiszen az első osztályban minden csapat kiváló erőt képvisel. Heti 5 edzésünk van, két órás intervallumban. Én a munkában hiszek. Ha nem teszünk bele a munkát, akkor nem tudunk kivenni eredményt sem.

Meg szeretném köszönni Tóth Gábornak, hogy részt vett a tornán, és a díjátadón segédkezett. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek előtt legyen példa, és ő erre kiváló, hiszen a Dunaferr felnőtt játékosa volt sokszoros diákolimpiai bajnok Feri bácsival, illetve edzőként sokszoros magyar bajnok, magyar kupa győztes. Jelenleg a Békéscsaba felnőtt női együttesének vezetőedzője. Kollégáimnak is meg szeretném köszönni a segítséget, hiszen a „B” gárdát Szabó Péter kollégám irányította, a háttér munkákban pedig Szabó Gábor segédkezett. A szülőknek köszönettel tartozom a kitartó munkáért, hiszen ez részükről is nem kis lemondással jár!

A Liszi Ferenc Emléktorna végeredménye:

  1. Szolnok Sportiskola
  2. DSE Röplabda Akadémia „A”
  3. Dág KSE
  4. ÉDRA-Máv Előre „B”
  5. ÉDRA-Máv Előre „A”
  6. DSE Röplabda Akadémia „B”

DSE Röplabda Akadémia „A”: Andonov Aleksandar, Ádám Robinzon Teodor, Takács-Mittág Milán, Szabó Endre, Szabó Noel, Csicskovics Márton, Kaszás Ármin, Németh Barna

Különdíj: Andonov Aleksandar.

DSE Röplabda Akadémia „B”: Meskál Márton, Jónás Patrik Zoltán, Gergely András Mihály, Sallai Kristóf, Szilárdi Csongor, Gazdag Levente, Trautmann Gábor.

Különdíj: Gazdag Levente

 

Vissza