news-hero
Felnőtt

M4-en élőben!

Kiélezett mérkőzés várható a vasárnap 18.30-kor kezdődő DKSE-Kecskeméti RC Extraliga röplabda mérkőzésen.

Öröm az ürömben. Akár ezzel kezdhetnénk a DKSE-Kecskemét rangadó beharangozóját. Az üröm a zárt kapu, az öröm azonban az M4 Sport+ televízió élő közvetítése. Így nem marad le egyetlen szurkoló sem a találkozóról, mely várhatóan igazán izgalmas, kiélezett csatát hoz.

A csapatok legutóbb a Szász Antal emlékére rendezett mérkőzésen találkoztak, melyen jól látszott, hogy a gárdák közel azonos tudással rendelkeznek. Az ott kialakult végeredményből kiindulni nem érdemes, hiszen mindkét csapat minden játékosát bevetette.

Amiből azonban ki lehet indulni, az a mieink legutóbbi, Pénzügyőr elleni találkozója, melyen ugyan vesztettünk (3:1), de a teljesítményre mégis büszkék lehetünk. A fiúk igazi csapatként játszottak, a végsőkig küzdöttek, nagy csatára kényszerítve a bajnokesélyes fővárosiakat. Ráadásul 2:0-s hátrányban egy szettet is sikerült megnyernünk ellenük, majd a következőt szorossá tennünk, ami igazán nagy fegyvertény. Ha ezt a játékot át tudjuk menteni a vasárnapi mérkőzésre, akkor lehet keresnivalónk.

Tomanóczy Tibor vezetőedző: Nehéz mérkőzésre számítok, mivel két közel azonos játéktudású csapat fog egymás ellen küzdeni. Most nem a rutin, hanem a pillanatnyi forma és az dönthet, hogy a fontos pillanatokban melyik csapat lesz koncentráltabb. A televízió élőben közvetíti a mérkőzést, mely motiválni fogja mindkét felet. A Kecskemét ebben rutinosabb, hiszen számukra nem ez lesz az első TV-s meccs, míg nekünk igen, így ehhez alkalmazkodnunk kell. Le kell győznünk az ezzel járó drukkot, és kizárólag a mérkőzésre kell koncentrálnunk.

 

Vissza