news-hero
Utánpótlás

Magabiztos röplabda győzelmek az OSB 1. fordulójában!

A DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata az Országos Serdülő Bajnokság budapesti fordulójában szett veszteség nélkül, magabiztosan nyerte meg mindhárom mérkőzését.

A DSE Röplabda Akadémia U17-es korosztályú serdülő csapata ezúttal Budapesten, a Vegyész RC Kazincbarcika II., a MALÉV SC és a TFSE NEUMANN korosztályos együttesei ellen lépett pályára. A Bartal Gergely és Dolmán Viktor által irányított gárda kiválóan játszva, szett veszteség nélkül húzta be mindhárom mérkőzését, melyek a jövőre nézve erőt adhatnak fiataljainknak.

Eredmények:

  • DSE Röplabda Akadémia 1 – Vegyész RC Kazincbarcika II.: 3-0 (25-3, 25-4, 25-2)
  • MALÉV SC – DSE Röplabda Akadémia 1: 0-3 (ki nem állás)
  • DSE Röplabda Akadémia 1 – TFSE NEUMANN: 3-0 (25-4, 25-2, 25-3)

Bartal Gergely: Magabiztos győzelmeket arattunk, az eredmények magukért beszélnek. Óriási volt a tudásbéli és fizikai különbség a csapatok között. A lényeg, hogy mindenkinek játéklehetőséget biztosíthattam, amellyel játékosaink éltek is. Gratulálok nekik! Jövőhéten NB 2-es fordulóval folytatjuk a szezont.

A csapat tagjai: Kecskeméti Bálint Olivér, Quintz Tamás, Majoros Balázs, Tamási Dávid Marcell, Nagy Ádám, Szabó Máté, Sümegi Kristóf András, Dulcz Bende Levente, Balázs Bálint. Edzők: Bartal Gergely (vezetőedző), Dolmán Viktor (másodedző).

Vissza