news-hero
Felnőtt

Majoros Balázs: A bizonyítás éve lesz

Majoros Balázs az elmúlt, csonka szezonban nem csupán korosztályában bizonyította tehetségét, de a felnőtt csapatban is több remek pontot szerzett.

Akkor, amikor a tehetség, tehetséges jelzőket akasztjuk rá egy-egy fiatalra, az talán reklámszövegnek tűnhet. Most azonban ezeket a kifejezéseket komolyan kell vennünk Majoros Balázs esetében, aki korosztályának egyik nagyszerű játékosa, és akkor sem lesz tele a fehérneműje, ha a felnőttek között kell játszania. Persze bőven van még hová fejlődnie, de az alapok nála adottak. Többek között ő is meghatározó játékosunk lehet az Extraligában.

– Nagyon fura volt, hogy nem tudtuk befejezni azokat a bajnokságokat, melyekben nevezve voltunk, hiszen a koronavírus miatt gyorsan lezárult a bajnokság. Az edzésmunkát így már otthon folytattuk. Először csak a négy fal között, majd májusban végre már a szabad levegőn végezhettük el a ránk szabott munkát. Igaz március közepétől azért a szabadban futottunk, ami mellett kondicionáló edzést végeztünk, de a teljesebb munkának májusban tudtam nekiállni. Ezek után augusztusban furcsa érzés volt újra találkozni csapattársaimmal, és elkezdenünk a közös edzéseket, főként visszarázódni a napi két edzésbe, de természetesen jól érzem magam. Az első időszakban Mészáros Dömötör irányította a felkészülést, mely igen jó hangulatú volt, és a feladatok is tetszettek. Most úgy érzem, a rajtra minden rendben lesz. Ez az év komoly kihívást tartogat számunkra. Komolyan hiszem, hogy a Magyar Kupában és az Extraliga sorozatban is éremért játszhatunk majd. Egyéni célom, hogy olyan munkát tudjak mutatni, amely alapján a lehető legtöbb több játékidőt kapom majd a felnőtt együttesben. Be akarom, és be is bizonyítom, hogy van helyem a csapatban. Ha végig tudom nyomni a bajnokságot kezdőként, akkor ez a szezon kiugrási lehetőség lehet számomra, és fiatal csapattársaimnak egyaránt.

Vissza