news-hero
Utánpótlás

Meg kell tanulnunk csapatként játszani!

U19-es fiú csapatunk Szolnokra látogatott, de mivel aznap játszották az felnőtt extraliga mérkőzést is, ezért az U17-es csapatunkkal vágtunk neki az utazásnak.

Első mérkőzésünket a Kecskeméttel játszottuk, melyet megilletődötten kezdtük és rengeteg hibát vétettünk, emiatt az első szettet simán nyerte az ellenfelünk. A folytatásban csak egy-két labdamenetre sikerült önmagunkra találni, így nem is lehetett más a mérkőzés vége, mint vereség. Egy kis pihenő után következett a Szolnok csapata, melyen a szokásosnál is feszültebben játszva az első két szettet elvesztettük. A harmadikban sokáig tartottuk magunkat, de a végén szoros szettben kikaptunk.

Szabó Gábor vezetőedző: Bár nagyon fiatal játékosokkal vettünk részt a találkozókon, ám ez nem lehet kifogás a vereségekre.  Tovább kell dolgozni és csapatként kell játszani, hogy az ilyen mérkőzéseket meg tudjuk nyerni.

Eredmények:

KESI – DSE Röplabda Akadémia 3:0

Szolnoki SPC – DSE Röplabda Akadémia 3:0

Játékosok: Tóth Kristóf, Béres Mátyás, Vida Péter, Kuti Márk, Makó József, Pász Olivér, Peredi Zoltán, Pintér Barnabás, Szalai Kristóf, Tömöri László. Vezetőedző: Szabó Gábor, másodedző: Dolmán Viktor

 

 

Vissza