news-hero
Utánpótlás

Megilletődött lányok

U 13-as lányaink a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskolában játszották május 23-án a 2020/2021 Őryné Merő Nóra LEÁNY U13 Országos Mini Bajnokság 6. fordulójának a mérkőzéseit.

A résztvevők: a Szent Benedek RA (Balatonfüred), a Nyugat-Balaton RSE (Gyenesdiás), a Sümeg-Dabronc és a DSE csapatai voltak.

Lányaink sajnos ismét olyan megilletődötten kezdtek, mint ahogy Dunakesziben abbahagyták.

A Balatonfüred ellen kezdtünk. Az első játszmában rendben volt a kezdés 7-7-ig, aztán 25-7 lett oda. A második sor nagyon jól tartotta magát, de nyert az ellenfél.

Szent Benedek- DSE 2-0 (25-7, 25-20)

A második mérkőzésen a későbbi győztes, a Nyugat-Balaton következett. Sajnos itt is kishitűek voltak a lányok, sima lett a vége.

DSE- Nyugat-Balaton 0-2 (15-25, 11-25)

Az utolsó mérkőzésen sem fordult a helyzet, simán nyert a Sümeg-Dabronc.

Sümeg-Dabronc- DSE 2-0 (25-11, 25-15)

Johan József vezető edző: Sajnos teljesen értetlenül állok a lányok teljesítménye előtt. Három hete Dunakesziben hasonló teljesítményt nyújtottunk. Akkor még arra gondoltam, hogy az volt az idei első idegenbeli szereplés (addig az összes forduló Dunaújvárosban volt), és ez zavart okozott. Azonban most ismét itthon voltunk, de sajnos nem látszott a hazai pálya előnye. A köztes edzéseken minden rendben volt, jól dolgoztak a csajok. Sajnos a versenyen ez nem jött ki. Rengeteget gyakoroltuk a nyitásokat, a mezőnymunkát, a pontos labda bejátszásokat. Sajnos ezek sem működtek. Nagyon lámpalázasak voltak, izgultak és kishitűek voltak. Pedig, ha hozzák a tudásukat, akkor meccset, meccseket nyerhettünk volna. Nagyon hiányoltam a küzdést, akarást, lelkesedést. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült eredményesebben a szezon befejezése. Voltak azonban pozitívumok is. Ez volt élete első mérkőzése Bali Lillának, aki remekül megállta a helyét. Meccsről-meccsre egyre jobban játszott, sokat fejlődött Jákovics Miranda. Remélem, hogy ezek erőt adnak majd a folytatáshoz. Még egy sajnálatos tény, hogy egyik maghatározó játékosunk, Herceg Antónia szombaton kórházba került. Ő nagyon hiányzott. (De már jobban van, innen is minden jót kívánunk, várunk vissza Óni!)

 

A csapat legjobb játékosa: Peredi Nóra lett.

A résztvevő csapat tagjai: Peredi Nóra, Csicskovics Léna, Kriski Lili, Somogyi Vivien, Bali Lilla, Jákovics Miranda, Bátai-Tóth Alexandra, Skanda Vanda.

 

 

Vissza