news-hero
Utánpótlás

Méltó megemlékezés Liszi Ferencre

A kiváló testnevelőről, nagyszerű edzőről emléktorna keretén belül emlékeztek meg az U13-as röplabdázók.

Nagyszerűen megszervezett emléktornán méltón emlékeztek meg Liszi Ferencről, a kiváló testnevelőről, pedagógusról, edzőről a DSE Röplabda Akadémia által megszervezett nyolc csapatot felvonultató U13-as röplabda tornán. A fiatalok a megemlékezés mellett természetesen játékkal is előrukkoltak. Az igen erős mezőnyben a házigazdák nem vallottak szégyent annak ellenére sem, hogy végül a hatodik, illetve a hetedik helyen végeztek.

Dolmán Viktor edző, szervező: Kiemelten fontosnak tartom, hogy minden évben megemlékezzünk Feri bácsiról, aki kiemelkedően sokat tett a dunaújvárosi röplabdáért. Tavaly hagyományteremtő céllal indította útjára Kövessy Balázs a tornát, és bizton állíthatom, ezt a szezon előtt minden évben meg fogjuk rendezni. A torna jól sikerült, igazán magas színvonalú röplabdát láthattunk a gyermek csapatoktól a Dózsa iskolában. Mi Szűcs Ákos kollégámmal közösen a szezon elején kezdtük el a munkát a miniknél, mely gárda a tavalyi másodosztályú csapatomra épül. A torna pontos képet adott arról, hogy mi hol tartunk a felkészülésben, és ellenfeleinket is fel tudtuk mérni, hogy ki hol tart. Mi még az elején járunk a dolgoknak, de azt gondolom, hogy a bajnokságban a csapatunk képes lesz arra, hogy felvegye a versenyt az ország többi mini csapatával. A hétvégi torna méltó megemlékezés volt Feri bácsiról, akinek élete a röplabdázásról, azon belül pedig az utánpótlás nevelésről szólt.

A Liszi Ferenc Emléktorna végeredménye:

  1. Szolnoki Sportiskola 2
  2. KESI Vásárhelyi
  3. Lőrinc 2000
  4. KESI Arany 1
  5. KESI Arany 2
  6. DSE Röplabda Akadémia 1
  7. DSE Röplabda Akadémia 2
  8. Szolnoki Sportiskola 1

A DSE Röplabda Akadémia csapatai: Csepcsényi Máté, Csóka Bálint, Lampert Ádám, Farkas Áron, Gerháth Zalán, Téglás Péter, Szuromi Donát, Nagy Dominik, Tasnádi Viktor, Holczer Gábor, Telek Olivér, Gyarmati Tóth Martin, Novák Dorián. Edző: Dolmán Viktor és Szűcs Ákos

 

Vissza