news-hero
Felnőtt

Mi is csatlakoztunk a jótékony felajánláshoz!

Jótékonysági árverés: kaposvári csapatképre és Dunaferr-mezre lehet licitálni!

Lezárult a nyolcadik árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. A közben a női bajnoki címet megszerző Vasas Óbuda meze 111 ezer, a hétfőn ezüstérmes Pénzügyőré 11 ezer forintért kelt el. Ezen a héten a női bajnokság ötödik helyét megszerző 1. MCM-Diamant Kaposvár és a férfibajnokságban szereplő Dunaferr játékosai által dedikált mezekre lehet licitálni.

Török Kata, a Vasas Óbuda bajnokcsapata által dedikált mezéért is nagy csata alakult ki: végül az utolsó napon Lukács László ajánlotta a legmagasabb összeget 111 ezer forintot. A férfiaknál a bajnokságban és a Magyar Kupában is ezüstérmes Pénzügyőr dedikált mezéért Vasas Gábor kínálta a legtöbbet, egészen pontosan 11 ezer forintot.

Ezen a héten egy mez és egy bekeretezett, dedikált csapatfotó kerül terítékre. A női bajnokság ötödik helyét megszerző 1. MCM-Diamant Kaposvár bekeretezett és dedikált fotója az egyik (a kép különlegessége, hogy már a vadonatúj városi sportcsarnokban, a Kaposvár Arénában készült), illetve a Dunaferr felnőttcsapatának játékosai által – amely gyakorlatilag megegyezik a juniorbajnokságban ezüstérmet szerző gárdával – aláírt mez lesz az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen május 9-én, csütörtökön 12:00-ig. Fontos, hogy aki a kaposvári képre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Diamant, aki a Dunaferrére, az azt, hogy Dunaferr!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a kaposvári lányok dedikált csapatfotójáért és a Dunaferr mezéért?

Vasárnap éjfélig tart még az akció a békéscsabaiak mezéért, amelyet Litvai Zoltán, a fő rivális nyíregyházi csapat névadó szponzorának, a Fatumnak az ügyvezető igazgatója nyert meg, de felajánlotta azt a legfiatalabb békéscsabai szurkolónak. Aki ezt szeretné megkapni, az csak azt írja, hogy BRSE, illetve facebook-profilján legyen feltüntetve a születési éve.

forrás

Vissza