news-hero
Utánpótlás

Minden jó, ha a vége jó.

Dunabogdányban nagyszerűen helyt állt első tornáján a DSE Röplabda Akadémia leány mini csapata.

A DSE Röplabda Akadémia mini leány csapata Dunabogdányban lépett pályára. Mivel ez volt az első tornájuk, ezt nagy izgalommal várták a megmérettetést. Bár végül csak a hetedik helyet sikerült megszereznünk, ennek ellenére a torna nagyon sok pozitív dolgot hozott. Két mérkőzést veszítettünk 2-0-ra, hármat 2-1-re. A 2-1-es meccseken az első szettben simán vertük az ellenfél első sorát, de sajnos a harmadik szettekben az derült ki, hogy még meccshiányuk van a lányoknak, hiszen ekkor megremegtek a kezek. A torna csúcs szettjét a Gödöllő ellen a keresztjátékban mi játszottuk, melyben 38-36-ra nyertük az első szettet.

Végül az utolsó meccsen mi nyertünk 2-1-re a Dunabogdány B csapata ellen, így a hetedik helyen zártunk.

Johan József: Nagyon sok tanulsággal járt a torna, melyekből a lányok rengeteget tudnak tanulni. A tornán igazi csapatként küzdöttünk, melyet az is bizonyít, hogy az ellenfelek edzői szerint mi voltunk a leghangosabb csapat, azaz szurkoltunk, éltünk egymásért, egymásnak! Minden játékosomnak gratulálok, de akikkel nagyon elégedett voltam, ők Simon Réka és Tomanóczy Eszter. Nincs megállás, hiszen a versengést a jövő hét végén folytatjuk!

 

A DSE Röplabda Akadémia mini leány csapata: Simon Réka, Tomanóczy Eszter, Pász Rebeka, Váradi Arabella, Peredi Nóra, Herczeg Antónia, Csizmadia Maja, Tóth Hajnalka. Edző: Johan József

Vissza