news-hero
Utánpótlás

Most nem sikerült

Dunakeszin az ötödik fordulóval folytatódott 2021.05.08.-án, az 2020/2021 Őryné Merő Nóra LEÁNY U13 Országos Mini Bajnokság.

A résztvevő csapatok a BDSE A, KESI mini 1, VSD, DSE voltak.

Az első mérkőzésen a Budaörs volt az ellenfél, mely találkozón nagyon sok hibával, megilletődötten kezdtek a lányok. Hullámzott az első szett, de a végjáték az ellenfélé lett. A második szettben ugyanez volt a helyzet, csak még simábban.

BDSE- DSE 2-0 (25-22, 25-11)

A második meccsen a helyi csapattal mérkőztünk meg. Sajnos nem változott a helyzet, továbbra is nagyon sok volt a hiba.

VSD- DSE 2-0 (25-18, 25-21)

A harmadik mérkőzésen a későbbi győztes Kecskemét volt az ellenfél. Ők sokkal erősebb játékerőt képviseltek, és ezt be is bizonyították.

DSE- KESI 0-2 (10-25, 8-25)

Johan József vezetőedző értékel: Ezt a fordulót sajnos nagyon nehéz értékelni. Legutóbb elsők lettünk, majd a meccset megelőző utolsó edzésen nagyon jól ment minden. Ebből sajnos semmi nem jött vissza ma. Olyan volt, mintha ez lett volna mindenkinek az első mérkőzése. Komoly lámpalázzal, rengeteg hibával, sok izgulással, a meccsek után könnyekkel. Nagyon sajnáltam a lányokat. Tudom, hogy sokkal több van bennük, de ma semmi nem sikerült. Nagyon bízom benne. hogy legközelebb ismét a tudásuk szerint fognak teljesíteni.

A csapat legjobb játékosa Herceg Antónia lett.

A csapat tagjai: Peredi Nóra (CSK), Csicskivics Léna, Kriski Lili, Somogyi Vivien, Bátai-Tóth Alexandra, Herceg Antónia, Jákovics Miranda, Kovács Mirella, Skanda Vanda.

 

Vissza