news-hero
Felnőtt

Munkába állt felnőtt csapatunk!

A Dunaferr SE felnőtt együttese szeptember 19-én játssza első mérkőzését a röplabda bajnokság Extraligájában.

Már csak bő egy hónap van hátra az Extraliga startjáig, így a Dunaferr SE felnőtt együttese is már erre hangol. Mielőtt a keretet néznénk, essen pár szó a bajnokságról.

Extraliga alapszakasz

A Dunaferr SE a DEAC SNK Kft, a FINO Kaposvár, a Kecskeméti RC, a MAFC-BME, a Pénzügyőr SE és a Vegyész Kazincbarcika együtteseivel játszik majd az Extraliga keretén belül. A mieink ezt a besorolást a kurtán véget ért előző bajnokságban elért teljesítményüknek köszönhetik. A szövetség az alapszakasz sorsolását elvégezte, melynek pontos menetét az alábbi linken találják meg:

https://www.hunvolley.info/pr_adatbank/010/002/p_002.asp?p_verseny_al_kod=3&p_evad_kod=2020&p_fo_cim=Extraligaalapszakasz

A kiírásból látható, hogy a Dunaferr idegenben kezd majd szeptember 19-én, szombaton, a MAFC-BME otthonában, majd az első hazai mérkőzésére – melyet már most érdemes beírni a naptárakba – október 3-án, szombaton 17 órakor kerül sor, amikor a Pénzügyőr látogat el hozzánk.

A bajnoki rajtig hátralévő időben várhatóan két felkészülési tornára utazik majd csapatunk, melynek kerete kialakult. A következő időszakban őket fogjuk bemutatni, úgyhogy a részletekért érdemes lesz minden nap honlapunkra (https://dseroplabda.hu/), vagy facebook oldalunkra (DSE Röplabda Akadémia) kattintani.

 

 

 

Vissza