news-hero
Utánpótlás

Munkában a minik!

A DSE Röplabda Akadémia U13-as fú csapata is elkezdte a felkészülését a bajnokságra.

A keret tagjai 2020. augusztus 24-és már találkoztak egy átmozgató edzésen, majd a szokásos felmérések elvégzése után belevetették magukat a munkába.

Mint azt Dolmán Viktor vezetőedző elmondta, igen nagy célokat tűztek ki a 2020/2021-es szezonra a csapattal:

– Nem tagadom, egyértelmű a cél az országos döntőbe jutás. Az idei szezonban számunkra csak ez az elfogadható eredmény, hiszen ott bármi megtörténhet a három nap során. Titkon reménykedem egy éremben is, de ehhez rengeteget kell dolgoznunk. A csapat magja évek óta együtt van, de természetesen vannak új játékosok is. Elmondhatom, hogy mindenkinek nagyon hiányzott már a röplabda, vagyis „labda éhesek voltunk”. A csapat nagy százalékának utolsó éve ez a mini korosztályban, ez is oka annak, hogy szeretnénk együtt egy nagyot alkotni. Nagy büszkeségem az is, hogy két mini fiú folyamatos játék lehetőséghez jut az U15-ös korosztályban. De pontosan ez a célja az akadémiának, vagyis a tehetséges fiatalok „csiszolgatása.”. A felkészülésünk következő állomása a Liszi Ferenc Emléktorna lesz 2020. 09. 26-án.

Mint azt a röplabda szeretők tudják, hagyománnyá vált minden évben megrendezni az emléktornát, ezzel is tisztelegve Feri bácsi munkássága előtt. A jelenlegi vírus helyzet nem könnyíti meg a torna lebonyolítását, de az akadémia mindent megtesz a gyermekek és saját biztonsága megőrzéséért, ugyan úgy, mint az átlag hétköznapokban.

Vissza