news-hero
Utánpótlás

Nagyon büszkék vagyunk!

Első OMB tornáján a negyedik, nagyon szép helyen végzett a DSE Röplabda Akadémia U13-as fiú csapata!

A 2019-2020-as idényben az első OMB tornáján van túl a DSE Röplabda Akadémia U13-as fiú mini csapata, melyen nagyon szépen helyt állt, hiszen a tavalyi OMB döntős Kecskemétet csoportjukban le tudták győzni, továbbá a Győrt is maguk mögé utasították. Ezek után fiaink csoportelsőként vágtak neki a keresztjátéknak, ahol a Fehérvárral nagyon színvonalas, igazán szoros meccset játszottak, ahol végül kicsivel ugyan, de a Fehérvár nyert 2:1 arányban. A bronzmérkőzésen a RÖAK Kaposvár volt az ellenfél. Itt is szoros szettek voltak, de végül a Somogy megyeiek örülhettek a végjátékban. Ezzel az akadémistáink az előkelő negyedik helyezést érték el.

 

Dolmán Viktor vezetőedző: A első torna után nem lehet okunk panaszra. Legyőztünk egy Kecskemétet, egy Győrt a csoportban, a keresztjátékban nagyon ki-ki meccset játszottunk Fehérvárral, majd  helyosztó mérkőzésen a Kaposvár ellen, ha nem fáradunk el, biztos vagyok benne, hogy miénk a bronz. De ezt egyáltalán nem csalódásként éltük meg, hanem buzdítottuk Ákossal a srácokat. Külön öröm, hogy a második sorunk az egész nap folyamán csak egy szettet vesztett. Ez óriási fegyvertény a jövőre nézve. Edzés szám növelésével és felkészülési tornákkal készülünk a következő fordulóra.

 

Eredmények:

DSE – Kecskemét 2:1

DSE – Győr 2:1

DSE – Fehérvár 1:2

Dse – Röak Kaposvár 0:2

 

Csapat legjobbja: Csóka Bálint

Csapat Tagjai: Csepcsényi Máté, Csóka Bálint, Lampert Ádám, Gerháth Zalán, Téglás Péter, Farkas Áron, Szuromi Donát, Tasnádi Viktor, Farkas Dávid, Nagy Dominik, Novák Dorián, Telek Olivér. Vezetőedző: Dolmán Viktor és Szűcs Ákos

Vissza