news-hero
Utánpótlás

Nagyszerű győzelmet aratott U21-es csapatunk!

A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata idegenben, a Pénzügyőr otthonában aratott szoros küzdelemben 3-0-s győzelmet!

A Pénzügyőr otthonában lépett pályára a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata. A Bartal Gergely által irányított fiatalok az első szettben négy ponttal győzték le a hazaiakat (21-25), de a folytatás ennél nehezebb volt, hiszen az csak a hosszabbításban dőlt el. De ami a lényeg, hogy a mieink javára (25-27)! A befejező szett is nagy izgalmakat tartogatott, de abban nagyszerű koncentrálással játszottak fiataljaink, így végül azt négy pontos előnnyel zárták le (21-25). A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata ezzel idegenben aratott 3-0-s győzelmet!

 

Pénzügyőr SE U21 – DSE Röplabda Akadémia U21 0-3 (21-25, 25-27, 21-25)

Vezették: Gyulai Géza és Gregor Helga

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Lombos, Dulcz, Ambrus, Tamási, Kecskeméti, Quintz, Amdegha, Tajti, Juhász, Lakatos, Sümegi (liberó), Bozóki (liberó). Vezetőedző: Bartal Gergely

Bartal Gergely vezetőedző: Egyik csapat sem teljes kerettel állt ki, de véleményem szerint a kilátogató közönség így is szoros, szórakoztató és küzdelmes meccset látott. Saját magunk dolgát nehezítettük meg, azzal, hogy sok nyitást rontottunk, ez minden szettben minimum 4-5 pont volt, amelyet a folytatásra ki kell javítanunk. A mai mérkőzés pozitívumai: pár pontos hátrányokból felállva, szorgos munkával a szettek végein mi koncentráltunk jobban, illetve a center játékunk az előző idényhez képest elindult azon az úton, amely ennek a csapatnak nagy erőssége lehet majd a jövőben. Gratulálok csapatomnak.

Vissza