news-hero
Utánpótlás

Negyedikek a minik

A DSE Röplabda Akadémia U11-es vegyes csapata Taksonyban lépett pályára.

Az első ellenfél a hazaiak „B” gárdája volt, mely meccsen magabiztos, 2-0-ás sikert arattak a szuper minijeink. A második csoportmeccsen a jóval nagyobb, erősebb, később a tornát is megnyerő BDSE csapata ellen 2-0-ás vereséget szenvedtünk, de így is döntőbe jutásért játszhattunk. Ott azonban – nagyon szoros mérkőzésen – 2-1-re kikaptunk. Az utolsó meccset a Delta ellen vívtuk, melynek tétje a bronzérem megszerzése volt. Azon túlságosan tiszteltük az ellenfelet, és sajnos a nyitásfogadásaink is pontatlanok voltak. Ennek ellenére két szoros szettet produkáltunk, de végül 2:0-ás vereséget szenvedtünk. Így a negyedik helyen zártuk a tornát.

 

Dolmán Viktor vezetőedző: A gyermekek 90%-a több csapatban is helyt kell, hogy álljon, így az U13-as bajnokság másodosztályában is pályára lépnek. A terhelés számukra jóval intenzívebb, mint a tavalyi szezonban volt. Vannak új játékosaink is, akiket még hosszú idő lesz beépíteni a csapatba, de úgy gondolom, hogy ez a negyedik helyezés sem ad okot a szégyenkezésre. Sőt! Mindenkire nagyon büszke vagyok, edzünk tovább az elkövetkezendő sikerek érdekében.

DSE Röplabda Akadémia U11: Csepcsényi Máté, Téglás Péter, Gerhart Zalán, Gabella Csaba, Gabella Máté, Gecse Janka, Csicskovics Léna, Herceg Antónia, Peredi Nóra, Rafai Kevin, Szuromi Donát, Lampert Ádám. Vezetőedző: Dolmán Viktor

 

 

 

Vissza