news-hero
Utánpótlás

Negyedikek az U13-as Legények.

A DSE Röplabda Akadémia U13/2-es csapata szombaton Győrben lépett pályára ahol negyedik helyet érték el.

A csoportjukat hibátlan mérleggel zárták gyermekeink, hiszen a Csepelt 3:0, míg a ZTE csapatát 2:1 arányban utasították maguk mögé. Következett a döntőbe jutási harc, ahol a SZOESE csapata ellen 2:0-ás vereséget szenvedtek a fiúk. A bronz csatában ismét a ZTE gárdája volt az ellenfél, ahol szoros mérkőzésen 2:1 arányban vereséget szenvedtek az akadémisták, így a negyedik helyen végeztek.

Dolmán Viktor edző: A negyedik hely a 11 éves fiaimtól jó teljesítmény a náluk két évvel idősebb ellenfelek ellen, de a játékosaim bizony nem a tudásuk legjavát vitték ma pályára. Ez tény. Nem igen ízlett nekünk a Győri levegő, fontos szituációkban megremegtek a kezek, rossz döntések születtek. A kulcsemberek fontos labdamenetekben hibáztak. Természetesen ebben benne volt a meccs drukk is, illetve a nagyon fiatal játékos állományra jellemző hullámzó teljesítmény. Továbbra is az előkelő 10-ik helyen vagyunk az Országos Mini bajnokság másodosztályában, ami önmagában pazar teljesítmény. Hétfőn már tiszta fejjel dolgozunk tovább. Készülünk a záró fordulóra, mely április 6-án, Zalaegerszegen lesz.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – CSEPELI RC 3:0

DSE Röplabda Akadémia – ZTE 2:1

DSE Röplabda Akadémia – SZOESE 0:2

DSE Röplabda Akadémia – ZTE 1:2

Csapat tagjai: Csepcsényi Máté, Farkas Dávid, Farkas Áron, Sebestyén Erik, Sebestyén Patrik, Téglás Péter, Gabella Csaba, Gabella Máté, Rafai Kevin, Szuromi Donát, Lampert Ádám, Gerháth Zalán.

Csapat legjobbja: Szuromi Donát

Vissza