news-hero
Utánpótlás

  Nem tudtuk a saját játékunkat hozni

Az U15 fiú csapatának a 2023-2024. évi szezon alapszakasza november 25-én a hétvégén folytatódott. A dunaújvárosi fiúk hazai pályán mutatták be tudásukat.

A fordulóra a DSE csapatán kívűl a Pénzügyőr és a Szolnok csapatai érkeztek. A dunaújvárosi fiúknak több szempontból isnagyon nehéz dolguk volt. Sok volt a sérült és a beteg egyaránt. Illetve Téglás Péter sérülés miatt továbbra sem tudott a csapat segítségére lenni.

Az első mérkőzést a Pénzügyőr csapatával játszották a dunaújvárosi fiúk. Bizakodva vártuk a mérkőzést, hiszen az ellenfél betegségek miatt nem tudott teljes csapatával megjelenni,  Az első szett komoly párfharcot hozott és csak 25:27-re tudta hozni a PSE csapata a szettet. A második és harmadik játékrészt ellenben már simán hozta az ellenfél.

DSE – PSE 0:3

A következő mérkőzést a dunaújvárosi gárda a Szolnok csapatával játszotta. Az erőviszonyok kiegyenlítettek voltak, azonban a dunaújvárosi fiúk nem tudták megmutatani amit tudnak.

Szolnok – DSE 3:1

 Az edző, Gelencsér Balázs értékelte a fordulót: Nagyon nehéz két mérkőzésen vagyunk túl. Így visszagondolva mindkét mérkőzést lehetett volna hozni. Lehetne magyarázkodni, hogy a sok sérült és beteg, vagy az iskolai elfoglaltság miatt hektikus volt az edzés látogatás. Csalódott vagyok kissé, ha a Pénzügyőrt nem is, de a Szolnok mérkőzést hoznunk kellett volna. Nagyon hullámzó volt a játékunk, a döntő pillanatokban nem tudtunk pontot, pontokat szerezni és ez megpecsételte a szett majd a mérkőzés kimenetelét. A játékosaim nagyon hamar képesek elveszteni az önbizalmukat a pályán, veszekedéssel pedig nem lehet mérkőzést nyerni. Igazából 2 szettel vagyok elégedett, a PSE első szett, ahol nagyot játszottunk, illetve a Szolnok elleni harmadik szett. Ezekben a játékrészekben kellő koncentráltsággal és aggresszívan, támadó szellemmel játszottunk. Ezt kell majd tovább vinnünk a többi szettre, mérkőzésre

Csapattagok: Andonov Aleksandar, Álland Tamás, Borgatti Giacomo, Francioso Dominik, Kara Ádám, Kaszás Ármin, Szőke Milán, Takács-Mittág Milán, Végső Hunor, Wachter Zénó

 

Vissza