news-hero
Felnőtt

Nincs megállás az NBI Extraligában

Alighogy véget ért a TFSE ellenni bajnoki, csapatunk máris a vasárnap 17 órakor kezdődő FINO Kaposvár otthonában lejátszandó meccsre készül.

A TFSE ellen megmutatták fiaink, hogy amennyiben megvan a kellő összpontosításuk, akkor lehetnek olyan mérkőzéseink, ahol a győzelemre is van esélyünk. A FINO Kaposvár lesz a következő ellenfelünk vasárnap 17 órakor, mely találkozón azt nem várhatjuk el csapatunktól, hogy pontot szerezzen, azt viszont igen, hogy oroszlánkörmeit megmutassa.

A meccs előtt a TFSE ellen remek pontokat szerző Cserép Tamással beszélgettünk:

– Nagyon örülök annak, hogy megszereztem első pontjaimat. Ilyen fiatalként már az megtisztelő, hogy pályára léphettem. Teljesítményem nem volt rossz, de bőven maradt még bennem. Jól esett az, hogy csapattársaim ilyen örömmel ünnepeltek a megszerzett pontok után. Tegnap motiváltan játszottunk, de én is, és a csapat is követett el hibákat. Ha ezek nem csúsztak volna be, esélyünk lett volna első győzelmünk megszerzésére. A tegnapi TFSE számunkra verhető lett volna, ezért sajnálom az elment két pontot. A FINO azonban teljesen más szintet képvisel. Abban az esetben, ha lehetőséghez jutok, megpróbálok élni a lehetőséggel, és a lehető legjobbamat szeretném nyújtani. A célunk első sorban a jó játék lesz, de nagyon örülnénk annak, ha szettet tudnánk nyerni a Kaposvár ellen.

Vissza