news-hero
Utánpótlás

Országos Döntőben a Minik!

Hatalmas öröm és boldogság a DSE Röplabda Akadémiának az, hogy Országos Döntőbe került az első osztályú fiú mini csapata.

Ennek apropóján kérdeztük Dolmán Viktort, a fiúk edzőjét: Az év elején nem mertem volna erről álmodni sem, hogy mi szezon végén ott leszünk a legjobbak között a döntőben. Nem lebecsültem a játékosaim tudását, de sok játékost hoztam fel az U11-es csapatból. Az átlag életkor elenyésző nálunk a többi csapatéhoz képest, 1-2 évvel vagyunk fiatalabbak mint a több mini csapat. Az én kezdőmben több szuper mini korú van, mint mini utolsó éves, tehát kimondható, hogy a jövő csapatát építem. Ezzel a céllal vágtunk neki az első osztályú küzdelmeknek. Már a második fordulóban megmutattuk, hogy itt a helyünk egy gyönyörű ezüstéremmel. Én a munkában hiszek! Ezek a gyerekek heti 5 edzésen vesznek részt két órás idő intervallumban. A klub és a szülők megfelelő  támogatása nélkül természetesen nem juthattunk volna idáig. Ezúton is szeretném megköszönni,hogy hittek bennem,bennünk.

Az Országos Döntő 2022.05.07. -én Szegeden lesz. Az “A” csoportba kerültünk a Kecskemét és házigazda Szegeddel. Reális esélyünk van a csoport második hely megszerzésére, de ehhez végig koncentrálnunk kell a saját fegyelmezett játékunkra plusz a legfontosabb a nyitás nyitás fogadás megfelelő végrehajtása is. Maga az is egy órási győzelem, hogy bent vagyunk a döntőben, de nem fogunk feltett kézzel pályára lépni senki ellen. Megpróbáljuk meghúzgálni az „oroszlán” bajszát.

Holnap csapat építő tréningen veszünk részt a felnőtt csapat edzésébe is bele kukkantunk.

Vissza