news-hero
Utánpótlás

Országos mini bajnoki döntő

Nagy öröm számunkra, hogy Dunaújvárosban, két helyszínen rendezhetjük meg június 12-én és 13-án az Országos Mini Bajnokság Döntőjét. A helyszínek a Gárdonyi Géza Görög Katolikus Iskola és a Dózsa György Általános Iskola.

Ennek okán kérdeztük Dolmán Viktort, a minik edzőjét és a döntő fő szervezőjét: Először is had köszönjem meg a  kollégáknak és vezetőknek a rengeteg támogatást és segítséget amit nyújtottak és nyújtani fognak az elkövetkezendő napokban. Az ötlet maga a döntő megszervezése az én fejemből pattant ki, de az akadémia vezetői is azonnal partnerek voltak ebben. Az, hogy hat forduló alatt öt arany érmet sikerült nyernünk azt sejteti, van keresni valónk a döntőn, de ez nem jelent semmit, hiszen egy döntő teljesen más. Bármi megtörténhet az adott hévégén. Nekünk semmi mással nem szabad foglalkoznunk csak is magunkkal. A saját játékunkra kell koncentrálnunk. A fizikai fölény a két magas ütőm miatt nálunk van, de ez csapatjáték nem két emberről szól. Mindenkinek ki kell vennie a részét a munkából.

A gyerekekkel körülbelül öt éve dolgozom együtt. Manó korosztályban kezdtük és így léptünk feljebb U11, majd vele párhuzamosan U13 másodosztály. Következettet egy csonka év az U13 első osztályban és most a 2020-2021-es szezon, az arany korszak, Ezt minden nagyképűség nélkül mondhatom, hiszen ezt a csapatot még egyszer így össze rakni nem fogom tudni…. Ők a legsikeresebb Dunaújvárosi mini röplabda csapat, ez tény, ezt senki nem veheti el tőlük, de nekünk célunk van a döntőn, amit apró lépésekkel akarunk el érni. A most következő hétvége lesz az utolsó közös harcunk, hiszen kiöregedő a csapat 80 százaléka. Öt éves közös munkánk gyümölcse lehet ez a hétvége.

Szombat reggel 10:00 Kor kezdünk  MÁV Előre csapata ellen a Dózsa iskolában, ezt követi majd 13:45 kor a Pénzügyőr SE elleni mérkőzés, és az első nap zárása ként 16:15 kor játszunk a Kecskemét B jelű csapata ellen.

döntő menetrendje

A szurkolók a beléptetés miatt előre leadott névvel és csak védettségi igazolvánnyal nézhetik meg a döntőt, emellett testhőmérséklet mérés és a kéz fertőtlenítés is kötelező.

Vissza