news-hero
Utánpótlás

Őryné Mező Nóra U 13 Országos Mini Bajnokság/ Leány U 13 III. osztály Közép Felsőház

A vaárnap folytatódott a lányok számára az Országos Mini Bajnokság. Az alapszakasz megnyerése után ez a forduló már középdöntő első szereplése volt a felsőház (az alapszakasz első 9 helyezettje) csapatai számára.

Mi rendeztük volna a fordulót, amit sajnos nem tudtunk megtenni az iskolákban kialakult fűtési problémák miatt. Le kellett mondanunk a hazai pályát, így Budapestre, az Óbudai Gimnáziumba utaztunk.

Az első mérkőzést a Dág csapatával játszottuk. Az alapszakaszban már találkoztunk velük, és akkor 2-1-re nyertek a lányok. Sajnos most ez megfordult, 2-1-re győzött a dági csapat.

Azért volt fájó ez a vereség, mert a harmadik szettet úgy nyertük 25-11-re, ahogy az elsőt is kellett volna.

Dág- DSE 2-1 (25-23, 25-19, 11-25)

A második mérkőzésen a rendező, Panoráma SE csapata volt az ellenfél. Még itt is sok volt a hiba, a megilletődöttség, de sikerült győztesen lejönni a pályáról.

DSE- Panoráma 2-1 (25-19, 19-25, 25-11)

Johan József vezetőedző: Nagyon sajnálom, hogy elszenvedtük az első vereségünket a szezonban. Főleg amiatt, hogy a meccs összképe alapján nyernünk kellett volna. Rettenetesen sok hibával játszottunk. Sok volt a nyitás rontás, és az alapérintésekben is érthetetlen problémák voltak. Mondhatjuk, hogy magunkat vertük meg. A második mérkőzés is nyögve nyelős volt, de legalább meglett a győzelem. Azért voltam szomorú, mert pont azokban a játékelemekben voltunk gyengék, amiket nagyon sokat gyakorlunk az edzéseken. Elmondtam a lányoknak, hogy a további sikerekhez ennél több kell. Azaz a cél adott, ezek lesznek továbbra is az edzések fókuszai. Remélem, hogy a következő fordulóban bátrabb, eredményesebb játékot láthatok majd. Akiket a mai napon ki tudok emelni: Pádár Lili, Simon Emília és Galambos Szonja.

A csapat tagjai voltak: Berkes Emma, Pék Léna, Győri Nóra, Sörös Hanna, Simon Emília, Görbe Noémi, Galambos Szonja, Sztrehovszki Panna, Grabecz Vivien és Pádár Lili (CSK).

 

Vissza