news-hero
Felnőtt

Őryné Mező Nóra U13 Országos Mini Bajnokság/ Leány U13 III. osztály Közép Felsőház

Az U13-as Lányok számára a felsőház 3. fordulójával folytatódott a bajnokság.

2023.03.18.-án Budapestre utaztunk. Az első mérkőzésen a CSRC Sportegyesület csapata volt az ellenfél. Ők eddig minden mérkőzésüket megnyerték, egy szettet vesztettek, azaz tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk. A lányok parádés játékkal kezdtek, szinte hiba nélkül 19-14-re vezettünk. Itt volt egy kis megtorpanás, ami sajnos megijesztette őket. Szettlabdánk is volt, azonban szoros végjátékban 27-25-re nyert a Csepel. A második játszmában jól kezdett a 2. sor, azonban gyorsan megszeppentek, megijedtek, így 25-11-re elvesztettük a játszmát. A harmadik játszmában ennek ismeretében mindenki játék lehetőséget kapott.

CSRC- DSE 3-0 (27-25, 25-11, 25-17)

A második mérkőzésen a hazai csapat, az Emericus SE „B” következett.

A lányok felszabadultan jól játszva, biztosan hozták a mérkőzést. A 2-0-s vezetés ismeretében ismét tudott mindenki játszani.

DSE- Emericus „B” 2-1 (25-10, 25-23, 23-25)

Johan József edző értékelése: Nagyon sajnálom a Csepel elleni mérkőzést. Sokat készültünk, és ennek a készülésnek az eredménye ragyogóan látszott a mérkőzésen. Nagyon magas színvonalon játszottak a lányok, a szezon eddigi legjobb teljesítménye volt. Jó mezőnymunka, ütések, blokkok. Az eddigi veretlen ellenfél meg is volt lepődve. Sajnos volt egy mínusz 5 pontos szériánk és ez megijesztette a lányokat, így hosszabbításban elvesztettük a szettet. Azt gondolom, ha ezt megnyerjük, akkor egy új mérkőzés kezdődött volna. A második mérkőzés már sok pozitívumot hozott. Nem estek össze a lányok. Jó hangulatban, jól játszva nagyon simán nyertük az első szettet. Újabb siker volt, hogy szoros végjátékban a 2. sor is hozta a szettet. Azaz a harmadik szettben ismét mindenkit pályára tudtam küldeni. Ez gyakorlatilag a harmadik sor volt, hiszen 3 játékos újonnan lépett pályára Görbe Noémi kiegészítésével. És majdnem sikerült itt is győzni, 25-23-ra ment csak el a szett. Elégedett vagyok a teljesítménnyel. Bizakodóan várjuk az utolsó fordulót, amelyet mi rendezünk majd Dunaújvárosban, a Rudas Iskolában.

 

A csapat tagjai voltak: Pádár Lili, Grabecz Vivien, Görbe Noémi, Sztrehovszki Panna, Simon Emília, Sörös Hanna, Pék Léna, Győri Nóra, Galambos Szonja, Berkes Emma, Mürkl Petra. Vezetőedző: Johan József

Vissza