news-hero
Utánpótlás

Ötödik hely az OMB-n

Egerben lépett pályára a Szűcs Ákos által irányított U13-as fiú csapatunk, akik a Dunszt Ferenc bajnokság első osztályában a Kecskemét, az Eger és a Kazincbarcika csapataival mérkőztek. A Kecskemét, majd az Eger elleni vereséget követően összakapták magukat a DSE Röplabda Akadémia fiataljai, akik az utolsó mérkőzésükön a Kazincbarcikát 2-1 arányban legyőzték. Így csoport harmadikként keresztjáték nélkül automatikus helyosztón a Pénzügyőr csapatát kaptuk, ahol 2:0-ás diadalmas győzelmet arattunk. Így csapatunk az 5. helyezést érte el a szezon első OMB tornáján.

Szűcs Ákos: Nem voltak azok a szettek sem rosszak, amikor kikaptunk, de ahhoz, hogy jobb helyezést tudjunk elérni sokkal csapaton belül jobb kommunikációra van szükség. Sok olyan hibát vetettünk, ami apróbb figyelmi, vagy végjátékban a hiányzó agresszív hozzáállási probléma miatt következett be. Fejlődés látszik a csapaton és az is, hogy még dolgoznunk kell.

 

 

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia 1 – KESI A 0-3

EVSI – DSE Röplabda Akadémia 1 3-0

DSE Röplabda Akadémia 1 – Vegyész RC Kazincbarcika 2-1

 

Csapattagok: Pankler Kolin Olivér, Varga József, Csóka Bálint, Zitoudis Aris, Téglás Csaba, Bükki Gergely, Pász Olivér, Peredi Zoltán. Vezetőedző: Szűcs Ákos

Vissza