news-hero
Utánpótlás

Remek hétvégét zárt U20-as lány csapatunk!

Hazai pályán aratott két győzelmet Szabó Gábor csapata, az U20-as lánycsapat!

A hétvégi fordulót Szabó Gábor vezetőedző értékelte: A Viadukt ellen nehezen lendültünk játékba, és az alapjátékunk sem működött igazán. A folytatásban megtaláltuk azt a játékunkat, melyre a támadásainkat fel tudtuk építeni, ennek eredményeként egy-egy megingás mellett jól működtünk, és megnyertük a meccset. Az Emericus ellen végig koncentráltan, egy-egy megingással játszottunk. A meccs utolsó szettjében változtattam a felálláson, mely a jövő évre történő előre tekintés miatt történt. Ezt a meccset is 3-0-ra nyertük meg.

Két hét múlva azzal a Veszprémmel játsszunk, amelyik kiemelkedik a mezőnyből. Legutóbb szoros, 3-2-es vereséget szenvedtünk tőlük, és bízom abban, hogy két hét múlva hasonló szoros meccset tudunk velük játszani. Bízom a sikerünkben is, hiszen ez a meccs dönthet az első hely sorsáról. A veszprémiek egy kicsit rutinosabbak, de bízom abban, hogy a kétheti felkészülésben mindenki egészségesen részt tud venni.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – Viadukt SE 3-0

DSE Röplabda Akadémia – Emericus 3-0

DSE Röplabda Akadémia: Kovács Dominika, Kiszl Viktória, Takács Nikolett Éva, Bali Jázmin Laura, Baksa Alexandra, Csizmadia Maja, Szalai Lili, Schneider Tamara, Bali Lilla Liliána, Kotaszek Rebeka Mirella, Takács Regina Anna, Kriski Lili Míra. Vezetőedző: Szabó Gábor

Vissza