news-hero
Utánpótlás

Remekeltek a lányok!

A DSE Röplabda Akadémia rendezte a leány OMB U 13 II.osztály első fordulóját, melyen leányaink nagyszerű játékkal a második helyen zártak. 

Az első fordulóban 4 csapat vett részt:

  • A Kecskemét C csapata
  • A PTE-PEAC csapata
  • Az UTE B csapata
  • Valamint a DSE csapata

Lányaink a Kecskemét ellen kezdték a játékot.

Az ellenfél nagyon kezdő játékosokból állt, ezért az volt a cél, hogy mi ne hibázzunk. Ezt elég jól teljesítették a Lányok, amit az eredmény is tükrözött.

DSE- KESI 3-0 (25-5, 25-5, 25-7)

A második mérkőzésen a PEAC csapata következett.

Sajnos benne maradtunk az előző mérkőzés könnyed ritmusában, ezért az első sor elveszítette az első szettet 21-25-re. Azonban a második sor kiválóan korrigált, 25-9. Azaz következett a döntő szett, ahol már ismét rendben voltak a fejek, 25-14.

DSE- PTE-PEAC 2-1 (21-25, 25-9, 25-14)

Ezután következett az utolsó mérkőzés, az Újpest elleni meccs, ahol a két veretlen találkozott. Sajnos ismét kissé megilletődötten kezdtek a lányok 15-25 oda. A második sor egy kicsit jobban koncentrált, de ez is kevés volt 19-25. A harmadik, tét nélküli szettet azonban megnyertük 25-22.

DSE- PTE-Újpest 1-2 (15-25, 19-25, 25-22)

Azaz egy ezüst éremmel kezdtek a lányok, ami a nehézkes Covid helyzet tükrében egy jó eredmény.

Johan József vezetőedző: Nagyon nehézkes volt a felkészülésünk. A Hild iskolában kezdtük az edzéseinket, azonban október 1-től nem edzhettünk az aktuális kormányrendelet miatt. Ez az anomália a héten oldódott meg. Köszönet Dolmány Viktor kollégámnak, akikkel játszottunk heti egy edző meccset (az elmúlt 3 hétben), és Gelencsér Balázsnak, aki a héttől „befogadott” bennünket a Gárdonyiba. Így sikerült elérni azt az eredményt, amivel maximálisan elégedett vagyok. A mérkőzéseken a Lányok sokkal többet nyújtottak, mint amit elvártam Tőlük. Ez komoly remény a jövőre nézve. Ami abszolút pozitívum volt, az a második sor teljesítménye, mondhatni, hogy nekik köszönhető ez a szép siker. Kiemelkedően teljesítettek: Peredi Nóra, Herceg Antónia és Csicskovics Léna, de alapvetően elégedett vagyok az egész csapat hozzáállásával, mentalitásával.

A torna legjobb játékosa: Peredi Nóra lett.

Reméljük, hogy hasonlóan sikeres lesz a folytatás is!

HAJRÁ DSE!!

Vissza