news-hero
Utánpótlás

Sárbogárdi csapatunk győzelmei

A DSE Röplabda Akadémia 2 U15-ös csapata az Országos Gyermek Bajnokság B-6-os csoportját nyerték meg az Újfehértó és a Csepel előtt.

A Tatár Mihály U15-ös Országos Gyermek Bajnokság szombati fordulójának a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont. A DSE Röplabda Akadémia 2-es csapatának ezúttal a Csepel és az Újfehértó együtteseivel kellett, illetve kellett volna megküzdenie. Ez azért igaz így, mert az egyik ellenfél, név szerint csepeli gárda nem jelent meg a kellő játékos létszámmal, így azt a találkozót mind a mieink, mind az újfehértóiak 3-0-val nyerték meg.

Egy meccset szerencsére sikerült tető alá hozni, melyen a mieink rendkívül szépen játszottak. Az első és a harmadik szettet magabiztosan nyerték Virág Mária tanítványai, míg a második szoros volt, de az is a mieink nyerték 25-23. Összességében elmondható, hogy a körülményekhez jól alkalmazkodó sárbogárdi fiatalok nagyszerűen összpontosítva arattak szép győzelmet.

A DSE Röplabda Akadémia – 2 csapatának játékosai: Bögyös Bálint, Csepregi Szabolcs Balázs, Csomai Martin, Dániel Zsolt Dániel, Györök Árpád Koppány, Kiszl Marcell, Lőkös Levente, Virág Benjámin. Vezetőedző: Virág Mária

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia 2 – Csepeli RC SE 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)

DSE Röplabda Akadémia 2 – Újfehértói SK 3-0 (25-17, 25-23, 25-17)

Vissza