news-hero
Utánpótlás

Serdülőink hibátlanul játszottak

Szettet sem vesztett a DSE Röplabda Akadémia U17 férfi 1-es csapata, ezzel vezeti csoportját.

A DSE Röplabda Akadémia U17 férfi 1-es csapatának nem volt könnyű feladata, hiszen a Kazincbarcikai Városi Sportcsarnokban három meccset is meg kellett vívnia egy játéknapon belül. A Pénzügyőr, a Vegyész RCK I, valamint a GLP Nyíregyháza voltak a fiaink ellenfelei. Az első összecsapáson viszonylag könnyedé, 3-0 arányban győztek Bartal Gergely tanítványai. Egy rövidebb pihenőt követően a házigazda VRC sem okozott nagyobb gondot Kecskeméti Bálintéknak (3-0), hiszen a fiúknak mindösszesen 47 perc kellett a sikerhez. A nap harmadik meccse sem okozott gondot DSE fiataljainak számára, melyet a GLP Nyíregyháza ellen vívtak, mivel azt is 3-0 arányban húzták be. Fiataljaink újabb győzelmeikkel magabiztosan állnak csoportjuk élén.

Bartal Gergely vezetőedző: Gratulálok a csapatnak! Bent vagyunk az Országos Döntőben! Nem a legerősebb kerettel érkeztünk az elődöntő második kazincbarcikai fordulóra, ennek ellenére mind a három mérkőzést magabiztosan, szettveszteség nélkül nyertük meg. Igyekeztem mindenkinek lehetőséget adni, illetve kipróbáltam egy két új felállást is. Nagyon jól álltak hozzá a srácok az új felállásokhoz, akik a szituációkhoz mérten kihozták belőle a maximumot. Vasárnapra kapnak egy nap pihenőt, utána pedig újult erővel állunk munkába.

Eredmények:

Pénzügyőr – DSE Röplabda Akadémia U17-1 0-3 (13-25, 16-25, 19-25)

Vegyész RC Kazincbarcika 1 – DSE Röplabda Akadémia U17-1 0-3 (15-25, 11-25, 12-25)

GLP Nyíregyháza – DSE Röplabda Akadémia U17-1 0-3 (11-25, 17-25, 20-25)

DSE Röplabda Akadémia – 1: Kecskeméti Bálint Olivér, Sümegi Kristóf András, Balázs Bálint, Vicsik Szabolcs, Dulcz Bende Levente, Quintz Tamás, Tamási Dávid Marcell. Vezetőedző: Bartal Gergely

Vissza