news-hero
Utánpótlás

Sűrű a hétvége programja

A DSE Röplabda Akadémia utánpótlás csapatai közül ezen a hétvégén az U13-as fiúk, az U15-ös fiúk, az U13-as nők, az U17-es fiúk, az NBII-es fiúk lesznek érdekeltek.

Nézzük, milyen mérkőzéseken szurkolhatunk röplabdázóinknak a hétvége során.

November 24-e, szombat:

U13-as női csapatunk, a DSE Röplabda Akadémia 2-es alakulata Kalocsán szerepel, ahol a házigazdán kívül a DÁG és a Felsővárosi Fésüs RAF lesz az ellenfelük. A mérkőzéseket Kalocsán, a Kertvárosi Általános Iskolában, a Jókai Mór utca 1-ben rendezik.

Az U17-es fiúk közül a DSE Röplabda Akadémia 2-es csapata a Csepel és a DÁG ellen lép pályára. A helyszín a hazai pálya, vagyis a Dunaújváros Sportcsarnok lesz.

Az NBII Nyugati csoportjában Székesfehérváron játszik a DSE Röplabda Akadémia 2-es csapata, akik a Felsővárosi Fésüs RAF ellen játszanak. Helyszín: Felsővárosi Általános Iskola Székesfehérvár, Koppány utca 2.

 

November 25-e, vasárnap:

U17-es fiú csapatunk, a DSE Röplabda Akadémia 1-es gárdája a Felsővárosi Fésüs RAF és RÖAK Kaposvár ellen játszik HAZAI pályán, a Dunaújváros Sportcsarnokban.

U13-as együttesünk a Markovics-kupán Szegeden játszik. Első körben a KESI és a Szolnok ellen, melyet a helyosztók követnek majd. Helyszín: Szeged, Etelka sori Sportcsarnok.

U15-ös csapatunk szintén Szegeden játszik a Markovics-kupán. Ők a csoportkörben a KESI, a Kunhegyes és a Székesfehérvár ellen mérkőznek meg, majd a helyosztókon folytatják. Helyszín: Szeged, Etelka sori Sportcsarnok.

 

Minden csapatunknak sok sikert kívánunk!

Hajrá DSE!

Vissza