news-hero
Utánpótlás

Szép volt csajok!

A DSE Röplabda Akadémia U13-as leány csapata Balatonfüreden szerepelt, ahol remek játékkal a csoport második helyén végzett!

Gelencsér Balázs vezetőedző: Csapatunk az első mérkőzést nagyon megilletődötten kezdte. Ez rá is nyomta a bélyegét az első játékrészre, így azt a Delta RSE meg is nyerte (25:13). A második szettben a lányok összeszedték magukat és magabiztos játékkal nyertek (10:25). A harmadik játékrész kiegyensúlyozott volt mindkét csapat részéről. Mivel ma mi voltunk fejben összeszedettebbek, ezért tudtunk győzni (23:25), így megszereztük első győzelmünket a Balatonfüreden rendezett harmadik fordulón. A második meccsen a Győr csapata becsülettel küzdött és tisztességgel helytállt, de mi voltunk a jobbak, és 3:0-ra győzni tudtunk ellenük. A Gödöllővel nem bírtunk, akiknek gratulálok a 2:1-es sikerükhöz. Megérdemelten győztek. Profitálunk belőle, hogy ilyen felkészült csapat ellen játszhattunk. Az utolsó meccsen a hazaiakat könnyedén győztük le (3:0), így végül a második helyen zártunk. Gratulálok a csapatomnak, szép volt lányok!

DSE Röplabda Akadémia: Takács Nikolett Éva, Gecse Janka, Peredi Nóra, Tuba Réka, Varga Flóra Eszter, Tóth Emilia Hajnalka, Kotaszek Rebeka Mirella, Herceg Antónia, Belső Boglárka, Bátai Alexandra, Markó Melinda. Vezetőedző: Gelencsér Balázs

 

Vissza