news-hero
Felnőtt

Szezonnyitó sajtótájékoztató

A Dunaferr SE Röplabda Szakosztálya szezonnyitó sajtótájékoztató keretében mutatta be légiósait, és vázolta fel a csapat céljait.

A Dunaújváros Sportcsarnok VIP termében tartotta meg szezonnyitó sajtótájékoztatóját a Dunaferr SE röplabda csapata. Ennek apropója az volt, hogy a csapat az idén – a tavaly elért NBI-es eredménye alapján – a legjobbak közé, az Extraligába kapott besorolást.

A sajtótájékoztatót megtisztelte Barta Endre, Dunaújváros Megyei Jogú Város humán ügyekért felelős alpolgármestere, a napokban ismét bizalmat kapott Mátyás Gábor, a Dunaferr SE ügyvezető elnöke, Vass Zoltán, a Dunaferr SE elnökségi tagja, a Dunaferr röplabda csapatának elnöke, valamint Bódis Tamás, a SPORT 36 ügyvezetője. A szakosztályt Engyel László, a Dunaferr SE röplabdacsapatának szakosztályvezetője, Tomanóczy Tibor vezetőedző, a DSE Röplabda Akadémia ügyvezetője, a felnőtt csapat játékosai közül Mészáros Dömötör, a kanadai Cranston Blain Duncan, az ausztrál Garrett Ethan William, és aki a tolmácsolásban is segített, Tomanóczy Bálint képviselte.

A sajtótájékoztatón bemutatták a nagyközönségnek a két légiós játékost Blain Duncan és Ethan William Garrett  személyében, majd szó esett arról, hogy az idén milyen kerettel vág neki a Dunaferr a bajnokságnak.

Ebben hatalmas szerep hárul a klasszis Mészáros Dömötörre csakúgy, mint a tehetséges, évek óta Dunaújvárosban nevelkedő fiatalokra, akiknek csapatba való beépítése hosszan tartó tudatos munka eredménye.

Tomanóczy Tibor vezetőedző felvázolta a csapat céljait, melyet követően szó esett az Extraliga nyitómérkőzéséről, melyet a Dunaferr idegenben nyert 3:1 arányban a MAFC-BME otthonában. A Dunaferr első hazai mérkőzése igazi erőpróba lesz, hiszen a vasárnap 16.30-kor, a Dunaújváros Sportcsarnok nagytermében megtartandó mérkőzésen a Vegyész RC Kazincbarcikát fogadjuk. Mivel a mérkőzés nyilvános, ezért a csapat várja a szurkolókat, akiket arra kér, hogy tartsák be a már megtanult egészségügyi szabályokat.

 

Vissza