news-hero
Utánpótlás

U 19 OIB döntő: Kettőből kettő

A DSE Röplabda Akadémia U19-es csapata a hétvégén Szolnokon, az OIB döntőben harcol a minél jobb helyezésért.

Remek győzelemmel indította U19-es csapatunk a Szolnokon zajló OIB döntőt. A “B” csoportba sorsolt együttesünk a Sümeg-Dabronc ellen kezdte a csatározásokat. A találkozót végig kézben tartották fiataljaink, akik kiváló játékkal győzték le riválisukat 3:0 arányban.

Kövessy Balázs értékelését az alábbi linkre kattintva hallhatják:Tartottam egy kicsit a sümegi csapattól, akikkel mindig jó mérkőzéseket játszottunk. Tudtam, hogy ők már elutaztak egy nappal előbb Szolnokra. Nekünk volt tartásunk és amikor szoros volt az eredmény helyén volt az eszünk. Gratulálok mindkettő csapatnak, megyünk tovább a Kecskemét ellen.

 https://fb.watch/5VSOJALDAy/

DSE Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc 3:0 (25:20, 25:17, 25:21)

A fiúk második mérkőzésüket a Kecskeméti RC ellen vívták, melyen folytatták kitűnő, koncentrált játékukat. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen csapatunk 3:0 arányban győzte le a Kecskemét gárdáját. A folytatásra nézve figyelmeztető jel a harmadik szett lehet, hiszen abban nagy vezetést adtunk ki a kezünkből, így a vége szoros lett.

DSE Röplabda Akadémia – Kecskeméti RC 3:0 (25:20, 25:18, 26:24)

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Tóth Kristóf, Szilágyi András, Balázs Bálint, Lombos Gábor. Winter László Zétény, Majoros Balázs, Juhász Barnabás, Kecskeméti Bálint Olivér, Tamási Dávid Marcell, Sümegi Kristóf András. Vezetőedző: Kövessy Balázs. Másodedzők: Szabó Gábor és Dolmán Viktor. Masszőr: Balázs István

A fiúk harmadik mérkőzésüket, az elődöntőt 17.00-tól vívják a Kaposvár ellen, melyet http://hunvolley.tv/pr_a/300/002/p_002.asp linken, a mai élő közvetítésekben a DSE Röplabda Akadémia mérkőzését kiválasztva élőben követhetik.

Vissza