news-hero
Felnőtt

Szolnokon bizonyíthat a Dunaferr

A röplabdázók férfi NBI Liga alapszakaszának harmadik körében szombaton 18 órától a Dunaferr SE a Szolnok otthonában lép pályára.

Már a harmadik fordulójánál tart a férfi NBI Liga alapszakasza, mely sorozat első két meccsén bizonyították Tomanóczy Tibor tanítványai, hogy hogyan kell csapatként küzdeni, hiszen mind a Pécs, mind a MÁV Előre ellen csak ötszettes csatában dőlt el a győztes kiléte. Ez egyszer nekünk, egyszer a fehérváriaknak sikerült, így jelenleg három pont áll a Dunaferr neve mellett, mellyel a harmadik helyen találjuk csapatunkat.

Most azonban idegenben lépnek pályára fiataljaink, mégpedig a jelenleg utolsó helyen álló, egy pontot szerző Szolnok otthonában. A vendéglátók az első körben a kiváló erőkből álló Sümegtől szenvedtek vereséget (3-0), majd a Győr otthonából tudtak pontot rabolni (3-2), így a mostani találkozón biztosan az a céljuk, hogy a mieink ellen elérjék első győzelmüket. Viszont ugyanez a célja a Dunaferrnek is, akik meg szeretnék erősíteni jelenlegi pozíciójukat a tabellán. Erre a mostani körben minden lehetőségük meg is van, hiszen a Sümeg a Győr, míg a MÁV Előre a PTE-PEAC gárdájával játszik. A siker eléréséhez azonban Hatvany Zsoltéknak folytatniuk kell azt a koncentrált játékot, melyet legutóbb mutattak.

Vissza