news-hero
Felnőtt

Szoros vereség az NBII rájátszásában

A DSE Röplabda Akadémia NBII-es férfi csapata Zalaegerszegen nagyot küzdött, végül azonban öt szettes meccsen szenvedett vereséget.

Az NBII férfi Nyugati csoportjának harmadik rájátszás mérkőzésén a DSE Röplabda Akadémia NBII-es csapata ezúttal a Zalaegerszeg vendégeként lépett pályára. A mieink igen érdekes összeállításban játszottak, melynek oka az volt, hogy a fiataloknak egyszerre több bajnokságban is helyt kellett állniuk. Így ismét újvárosi színekben láthattuk Farkas Lászlót, Szűcs Ákost, Engyel Lászlót, Tomanóczy Tibort és Kövessy Balázst is, míg a fiatalságot Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám képviselték. A mieink ráadásul kiválóan is kezdtek, hiszen az első játékot végig kézben tartva nyerték meg 25-17-re, mely erőt adott a második felvonásra is, hiszen nagy örömünkre azt is be tudták húzni, ráadásul igen magabiztosan (25-18). Ekkor azonban magukra találtak a hazaiak, akik szoros játszmában szépítettek (25-23), melynek a végére alaposan elfáradtak a mieink. Ezt használta ki a Zalaegerszeg, és egyenlített (25-14), majd a döntő szettet, ha nehezen is, de megnyerte a hazai alakulat (15-13). Csapatunk vereségével jelenleg a tabella harmadik helyén áll.

ZTE RK – DSE Röplabda Akadémia NBII 3-2 (25-17, 18-25, 25-23, 25-14, 15-13)

Vezették: Barabás Barnabás Ádám és Barabás Béla

ZTE RK: Horváth Richárd, Gellén Márton, Molnár Bence, Németh Balázs, Kiss Gergely, Gyenes Zoltán, Pap József, Gőczi Roland, Horváth Huba Bence, Lesznyik Károly. Vezetőedző: Domokos Lajos

DSE Röplabda Akadémia NB II: Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám, Farkas László, Szűcs Ákos István, Engyel László, Tomanóczy Tibor, Kövessy Balázs.

Vissza