news-hero
Utánpótlás

Továbbjutást ér a második hely

Az U19-es bajnokságban két nagyszerű győzelmet aratott a DSE Röplabda Akadémia U19-es 2-es csapata, akik ezzel a középdöntős csoport második helyén végeztek.

Az U19-es férfi bajnokságban a DSE Röplabda Akadémia 2-es csapata lépett pályára a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola tornacsarnokában a DÁG és a SZESE Győr ellen. Az első összecsapáson a DÁG ellen jól kezdtek a fiataljaink, akiknek egy óra sem kellett a meccs lezárásához. Az első felvonást 25-16-ra hozták, a másodikat, amelyben több hibát is elkövettek 25-18-ra, majd a harmadikat a legsimábban, 25-13-ra. Jól indították tehát a napot, melynek végén a SZESE Győr ellen kellett pályára lépni. A fiúk itt sem adtak esélyt az ellenfelüknek, akiket 25-15-ös, 25-16-os, és 25-15-ös játszmákkal győztek le. A Bartal Gergely edző irányította fiatalok összességében nagyszerű győzelmeket arattak, ezzel a csoport második helyén zártak.

 

Bartal Gergely vezetőedző: A mai nap nagyon szépen teljesítettek a fiúk. A válogatott szünet után visszatértek játékosaink, akik a héten még pihenőt kaptak, és csak pénteken álltak munkába. A mérkőzések folyamán voltak kisebb megingásaink, de mindig tudtunk sebességet váltani és a hibáinkat minimálisra szűkíteni. Nagyon szép eredmény, hogy a középdöntős csoportban a második helyet sikerült elérnünk, hiszen a három öt csapatos középdöntős csoportból az első három jutott tovább az elődöntőbe. Várjuk az újabb ellenfeleinket, akik ellen szeretnénk meglepést okozni. A teljesítményért minden játékosomnak kijár a gratuláció!

 

Eredmények

DSE Röplabda Akadémia 2. – DÁG KSE 3-0 (25-16, 25-18, 25-13)

DSE Röplabda Akadémia 2. – SZESE Győr 3-0 (25-15, 25-16, 25-15)

 

A DSE Röplabda Akadémia U19 2-es csapata: Ambrus Bence, Balázs Bálint, Kecskeméti Bálint, Sümegi Kristóf András, Majoros Balázs, Szabó Máté, Dulcz Bende Levente, Quintz Tamás, Tamási Dávid Marcell, Lombos Gábor, Juhász Barnabás. Vezetőedző: Bartal Gergely

 

Vissza